KOD ADI: KAOS

Son güncelleme: 12.12.2022 16:44
  • 1. bolum

    KOD ADI : KAOS 10 YILLIK SIRRI AÇIKLIYOR!

    KAZA YAPAN MERCEDESDEKİ ÇANTADA NE VARDI ?

    Kanal Dnin, derin devlet, siyaset ve mafya üçgeninde Türkiye gerçeklerini ele alan Kod Adı : Kaos adlı yeni dizisi bugün bomba gibi bir bölümle başlıyor.

    Kod Adı Kaos ilk bölümünde 10 yıllık bir sırrı aydınlatılacak ve Susurlukta kaza yapan Mercedesten kaybolan çanta ve içindeki evraklar ile ender bulunan bir silah, gün ışığına çıkacak. Kaybolan çantanın akıbeti ve kazadan hemen sonra Mercedesin içinden nasıl ve kim tarafından alındığı da ekrana gelecek.

    Dizinin ilk bölümünde ayrıca, Susurluktaki trafik kazasından sonra yaşanan gelişmeler de ele alınacak ve kaza sonrası yaşanan panik havası, emniyet teşkilatı, istihbarat servisleri, bürokrasi üçgenindeki gelişmeler ile yansıtılacak. Bu gelişmeleri yansıtmak üzere dizi için Ankaradaki İçişleri Bakanlığı önünde de çekimler yapıldı.

    Ünlü trafik kazası ile ortaya çıkan ilişkilerin TBMMye yansıması, bu konuda bir Meclis Araştırma Komisyonu kurulması ve komisyona gelen emniyet ve istihbarat görevlileri başta olmak üzere tanıkların yaptığı şok açıklamalar da dizide ekrana gelecek.
    Kod Adı Kaosun birinci bölümünde, medya ve TBMMnin olayın üzerine gidişi ve ortaya çıkan gerçekler ve yeni belgeler de yer alacak.

    Platoda komisyon

    Dizi çekimleri için Dikmen semtinde oluşturulan platoda da TBMM araştırma komisyonu için bir oda hazırlandı. Meclisdeki araştırma komisyonu odalarının bire bir aynısı olan bölümde tanıkların ifade verme görüntüleri çekilecek. Komisyon gerçeğinde olduğu gibi 9 milletvekilinden oluşacak. 8 milletvekilini sanatçılar canlandırırken komisyonun başkanlık görevini de gerçek hayatta olduğu gibi AKP Nevşehir milletvekili ve TBMM İnsan Hakları Komisyonu Başkanı Mehmet Elkatmış yapacak.

    Kültür eski Bakanı Fikri Sağlar ve Gazeteci Emin Özgönül'ün proje ve senaryo danışmanlığını üstlendiği, ''Kod Adı:Kaos'' adlı televizyon dizisinde yaşanmış olaylardan yola çıkılıyor. Dizinin yönetmenliğini ise Tevfik Şenol yapıyor.
    Dizide Çetin Öner, Nuri Gökaşan, Korel Cezayirli, Serap Sağlar, Tayfun Eraslan, Tomris Çetinel, Ayşen Gürler, İhsan Sanıvar ve Gerçek Sağlar Mehmet Çebiç, Servet Pantül, Zeynep Koltuk gibi sanatçılar rol alıyor. Dizinin yeni bölümlerinde TBMM Başkanı Bülent Arınçın verdiği özel izin ile, Ankarada TBMM binası içinde yapılan çekimler de ekrana gelecek.
#13.02.2007 13:33 1 0 0
  • Paylaşım için Teşekkürler Ellerine Sağlık Emeğinize Sağlık
#12.12.2022 16:44 0 0 0