Aman Annem Gormesin

Son güncelleme: 18.12.2022 13:23
  • Bölüm 1 / Yeni Dizi

    10 Nisan Perşembe 20:00'de


    Biri ekranların kahkaha makinesi,Türkiye'nin en güçlü kadın komedyeni Yasemin Yalçın...
    Diğeri "Perihan Abla", "Mahallenin Muhtarları" gibi yıllar süren unutulmaz dizilerin yazarı Kandemir Konduk...
    Atv ekranında "AMAN ANNEM GÖRMESİN" için bir araya geliyor...

    Hem asabi hem komik olan Kaçık Hatçe (Yasemin Yalçın) ile Palavracı biri olan Traş Hayri'nin (Tarık Pabuçcuoğlu) çocukları birbirlerine deli gibi aşık. Ne var ki, Kaçık Hatçe yıllar önce kocasının ölümüne neden olduğuna inandığı Traş Hayri'den nefret ediyor. Bu durumda da gençlerin birleşmesi imkansız görünüyor... Onların dışında, esnafın, ev kadınlarının yaşadıkları da yalnızca o mahallede değil Türkiye'deki yüzlerce kasabadaki, küçük kentlerdeki yaşamlara bir ayna tutuyor.


    BÖLÜM ÖZETİ:

    Hem asabi hem komik olan Kaçık Hatçe'nin oğlu Burak ile palavracı biri olan Traş Hayri'nin kızı Ebru, birbirlerine deli gibi aşıkdır. Ancak Kaçık Hatçe, yıllar önce kocasının ölümüne neden olduğuna inandığı Traş Hayri den nefret etmektedir. Öyle ki, Kaçık Hatçe, Traş Hayri'yi rüyasında gördüğünde bile deliye dönmektedir.

    Burak ile Ebru'nun ilişkisinden şüphelenip Burak'a gözdağı veren Kaçık Hatçe, eczacının yanında çalışan Deniz'i Burak ile baş göz etmek için gözüne kestirir. Öte yandan Burak'a Seray da cilve yapmaktadır. Çatık Hatçe'nin kızı Burcu'ya da Taksici Fırat göz koymuştur. Ama Burcu'nun kimseye faydası yoktur. Ebru ve Burak üç yıldır ilişkilerini herkesten saklayarak sürdürmektedir. Ancak Ebru Burak'a ilişkilerini annesine anlatması için baskı yapmaktadır. Burak, Ebru'ya söz verse de annesinden korktuğu için ilişkisini ona bir türlü anlatamamaktadır. Burak bir gün işten dönerken kaza geçirir. Ebru, ayağı burkulan Burak'ı evine götürmek ister, bu istek sonrası gelişen olaylar mahalleye bomba gibi düşer.
#08.04.2008 18:11 1 0 0
  • Paylaşım için Teşekkürler Ellerine Emeğinize Sağlık
#18.12.2022 13:23 0 0 0