Elveda Derken

Son güncelleme: 12.12.2022 16:46


  • Kanal Dde yepyeni, harika bir dizi başlıyor!

    Kanal Dde, başrollerinde Ece Uslu, Sinan Sümer, Gökhan Tepe ve Burcu Karanın oynadıkları Elveda Derken adlı yepyeni bir dizi başlıyor.
    Yapımcılığını Yağmur Ajans Osman Yağmurderelinin üstlendiği, yönetmenliğini Hilal Saralın yaptığı dizinin senaryosu ise Özgür Evren Heptürke ait.
    İzleyicilerin yeni ekran gözdesi olmaya aday olan Elveda Derkenin ilk bölümünün konusu şöyle;

    1. Bolum

    Lale, mutlu bir ailesi olan, kocasını ve iki küçük kızını çok seven bir çocuk doktorudur. Bir yazar olan eşi Ege ve iki kızıyla tüm sorunlardan uzak mutlu bir yaşam sürdürürken ufak bir baş dönmesiyle başlayan süreç hayatını tam bir kabusa çevirecektir.

    Çalıştığı hastaneye gittiğinde tıp fakültesinden arkadaşı olan beyin cerrahı Ateşin de ısrarıyla kontrollere giren Lale, beyninde bir tümör olduğunu ve çocuklarıyla geçirebileceği çok az zamanı kaldığını öğrenir.

    Diğer tarafta Lalenin çocuklarının ana okulu öğretmeni olan Zeynep vardır. Zeynep, eskiden geçirdiği bir hastalıktan dolayı asla çocuk sahibi olamayacaktır ve hala bunun acısını yaşamaktadır. Birkaç sene önce sırf bu yüzden, çocuğu olamayacağı için, çok sevdiği bir adamla evliliğin eşiğinden dönmüştür ve yaşadığı travmayı daha yeni yeni atlatmaktadır.

    Lalenin hastalığı hem kendisinin, hem ailesinin, hem Ateşin, hem de Zeynepin hayatında büyük değişimlere neden olacaktır.
#15.03.2007 19:52 1 0 0
  • Paylaşım için Teşekkürler Ellerine Sağlık Emeğinize Sağlık
#12.12.2022 16:46 0 0 0