Jelibonlu cup kek nasıl yapılır

Malzemeler:

3 yumurta

yarım su bardağı toz şeker

yarım su bardağı sıvıyağ

1 su bardağı nişasta

1 su bardağı un

yarım paket kabartmatozu

1 paket vanilya

2 çorba kaşığı çilek aromalı kremşanti tozu

1 küçük paket meyveli şekerli jelibon

Üzerine:

kalan krem şantiyi yarım su bardağı süt ile çırpın üzerini süsleyin.

Yapılışı:

yumurta ve şeker mikserle 5 dakika çırpılır. sıvı yağ eklenir karıştırılır. un, nişasta, kabartmatozu, vanilya, kremşanti tozu karıştırılır. jelibonlar küçük parçalara bölünür un karışımına eklenir karıştırılır. hepsi yumurta karışımına eklenir karıştırılır. kağıt kalıplara pay edilir. önceden ısınmış 185 derecede pişirilir. soğuyunca krema ile süslenir vb.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1502
favori
like
share