Nazlı Ceren Argon

Son güncelleme: 21.06.2009 17:32
  • Nazlı Ceren Argon Kimdir - Nazlı Ceren Argon Resimleri - Nazlı Ceren Argon Biyografisi - Nazlı Ceren Argon Hakkında
    Brüksel Film Festivali'nde Semum filmiyle korku dalında en iyi yardımcı kadın oyuncu alan genç oyuncu Nazlı Ceren Argon, oyunculuk kariyerinde sakin ve emin adımlarla ilerliyor. Kayıp Prenses'de Cadı İris rolüyle ekranlara gelen Nazlı Ceren, eğitimli bir oyuncu olduğunun altını çiziyor


    Kendisini "tiyatro aşığı" olarak tanımlayan Nazlı Ceren Argon, Kimsesiz çocuklara faydalı olabilmek için şöhret olmak istiyor!

    Çocukların olduğu kadar büyüklerin de heyecanla izlediği dizi Kayıp Prenses'de Cadı İris rolüyle tanınmaya başlayan Nazlı Ceren Argon 2008 yılında rol aldığı korku filmi "Semum" ile yurtdışında Brüksel Film Festivali'nde "En iyi yardımcı kadın oyuncu" ödülünü kazandı.

    Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Nazlı Ceren Argon, yurtdışında yaşayan Türk vatandaşlarından yoğun bir mail bombardımanına tutulduğunu söyledi.

    Teknik direktör bir babanın kızı olarak sporla da yakından ilgilenen Nazlı Ceren Argon, lisanslı bir basketbol oyuncusu.. Özel hayatında sevdiği insanları kimselerle paylaşmayı sevmediğini dile getiren Nazlı Ceren Argon "Ne babamı, ne annemi, ne de arkadaşlarımı yani sevdiğim insanları paylaşamam, paylaşmayı bilmiyorum. Ani çıkışlarım vardır, o yüzden asiyim biraz galiba. Kalabalık çok sevmem, yalnız kalmayı, kafa dinlemeyi ve boş zaman bulursam sessiz kalmayı tercih ediyorum." diyor.

    Kayıp Prenses dizisinde Cadı İris ile başrol oynayan Argon rolü hakkında, "İris beni çok geliştirdi, çok ilgi çekti. İnsanları kötülüğüyle kendinden nefret ettirdi. Eğer yaptığınız rolle nefret ettirebiliyorsanız ne mutlu size diye düşünüyorum. Sokakta cadı diye bağırdıklarında işte aldım Oscar'ımı diyorum." şeklinde konuşuyor. Yeni film teklifleri de aldığını söyleyen Nazlı Ceren Argon özellikle dram oynamayı çok istiyor.

    Kendisini modern görünümlü ama arabesk bir kadın olarak tanımlayan Nazlı Ceren Argon " Türkçe müzik dinlerim. Orhan Gencebay, Ahmet Kaya, Zeki Müren, bu tonlar benim kulağım... Türkçe şarkılar dinlemeyi ve ağlamayı seviyorum. Açık sözlülüğü şarkılardaki direkt sevgi anlatımı içimi okşuyor, adamlar yaşamış, sevmiş yazmış. Kendini yaşamış, cesaretleri var. Günümüzde insanlar o kadar korkmuş ki aşka cesaretleri yok. Genelde zor olana âşık oluyor insan, damağınızdaki küçük çizik var, oynamayayım diyorsunuz oynamasanız geçecek, oynarsınız acımaya devam edecek. Numaradan aşk bana göre değil. Ben bu camiada fazla gerçeğim.. Mış gibi gel-geç aşk yaşayamıyorum."

    Nazlı Ceren son olarak neden tanınmak istediğini şu cümleyle anlatıyor; "Yardıma muhtaç çocuklara destek vermek istiyorum. Tanınmak istememin en büyük nedeni bu.."

    noimage


    https://www.main-board.com/unluler/236167-nazli-ceren-argon-resimleri.html
#21.06.2009 17:32 0 0 0