ahmet maranki - iştah açıcı bitkiler
İştah Açıcı Bitki Önerileri:

1- Toz haline getirilen Kakule Günde birkaç defa 0,5 gram alınır.
2-Bir çay bardağı kaynar suya,1 çay kaşığı havuç tohumu konulur. Kısık ateşte birkaç dakika kaynatılır.10 dakika demlendirilir ve sabah, öğle ve akşam tok karnına içilir.
3- Ahududu, ayva kompostosu, badem, ceviz, greyfurt, kayısı, limon, portakal, domates, enginar, havuç, sarımsak, turp, adaçayı, ardıç tohumu, kekik, kimyon, kişniş, nane, rezene ve söğüt yaprağının iştah açıcı özelliği vardır.
4-Bir bardak kaynar suya 10 gram kantaron bitkisi konulur.10 dakika bekletilerek öğle ve akşam yemeklerinden önce 1 bardak içilir.
5-Tere-su teresi sıkılırarak suyundan günde 1 bardak içilir.
6-Bir bardak kaynar suya 2 tatlı kaşığı dövülmüş kereviz tohumu konulur.10 dakika bekletilip günde 3 bardak yemeklerden önce içilir.
7-Bir bardak kaynar suya 2 gram papatya konur.10 dakika bekletilip günde 1 bardak sabahları aç karnına içilir.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 13539
favori
like
share