Hormonlu gıdaları nasıl tanıyabiliriz?


İşte meyve ve sebzelerin hormonlu olduğunu anlamak için bazı ipuçları... Domates: İçi çok sulu, boş ve çekirdeksizse... Kabak: Şekli bozuk ve çekirdeksizse... Patlıcan: İçi süngerimsi ve çekirdeksizse... Biber: Aşırı iri, çekirdek evi boş ve etli kısımları sertse... Patates: Şekilsiz, yumruları yapışık ve içi karaysa... Karpuz: Çekirdek yerleri boşsa...

Beğeniler: 1
Favoriler: 0
İzlenmeler: 372
favori
like
share
FreddyKrueger Tarih: 27.06.2009 10:00
[COLOR="#c0ccf4"]Her ÇekirdekSiz Sebze ve Meyve HormonLu DeqiLdir... Büyük Ya da Küçük oLmaSı da HormonLu oLduqunu GöStermez... BunLar Çe$itLerdeki FarkLıLık NedeniyLe oLu$an Bir Durumdur... AyrıCa Bazı MeyveLerin ÇekirdekSiz oLmaSını SaqLamak Için YapıLan ÇaLı$maLarda Var...

Hormon EtkiSini de Bakarak AnLamak Çok Güçtür... Örneqin; Eqri Büqrü PatLıCan Için Hemen HormonLu Lafı Yapı$tırıLır... Bu KeSin oLarak SöyLenemez... Bunun Nedeni ZararLı Bir BöCek PopuLaSyonu da oLabiLir...
paye Tarih: 25.06.2009 17:25
herşey hormonluysa nasıl seçim yaparız:3: