Tricia Helfer

Son güncelleme: 25.06.2009 10:35
  • Tricia Helfer Kimdir - Tricia Helfer Resimleri - Tricia Helfer Biyografisi - Tricia Helfer Hakkında
    Kanadalı bir süpermodel olan Tricia Helfer (d: 11 Nisan 1974) ününün büyük bölümünü Altı Numara (Number Six) rolüyle Battlestar Galactica adli bilim kurgu dizisiyle kazanmıştır.

    Helfer Alberta eyaletindeki Stettler ilinin Donalda kırsalında dünyaya gelen, 17 yaşına kadar ailesiyle birlikte Donalda kırsalındaki buğday tarlalarının içindeki evlerinde yaşayan Helfer yerel bir dizide oynaması sonucunda bir modellik acentesinin çalışanı olan Kelly streit tarafından keşfedilmiştir. Helfer bu sayede modelliğe başlamıştır

    1992 yılında Ford Models şirketinin düzenlediği Super model of the world yarışmasını kazandıktan sonra Elite model Management şirketiyle çalışmaya başlayan Helfer halen Trump Model Management modellik şirketiyle çalışmaktadır. Ralph Lauren, Chanel ve Giorgio Armani nin reklam kampanyalarında göründü. Carolina Herrera, Christian Dior, Claude Montana, Givenchy, John Galliano, ve Dolce & Gabbana nın top moda gösterilerine katıldı. Flare, Amica, ELLE, Cosmopolitan, Marie Claire ve Vogue gibi birçok dergiye kapak oldu. Ayrıca Şubat 2007 Playboy dergisine poz verdi.
    noimage
#25.06.2009 10:35 0 0 0