Kadınlar Cezbediyor Erkekler Bakıyor

Son güncelleme: 26.06.2009 09:18
  • Kadınlar Cezbediyor Erkekler Bakıyor - Erkek Kadın İlişkisi
    Bilim adamları erkeklerin hayatlarının altı ayını kadın peşinde koşarak geçirdiklerini kadınların ise topu topu dört hafta kadar erkeklere baktıktan sonra aşk ve ihtiras hakkında karar verdikleri sonucuna vardılar.
    Erkekler nerede olurlarsa olsunlar kadınlara bakmadan edemiyorlar. Bazıları bunu çapkınlığa kimileri ise erkeğin doğasına bağlıyorlar. Peki kadınlar hiç mi erkeklere bakmıyor? Elbette ki bakıyorlar fakat onların karşı cinsleriyle erkekler kadar ilgilenmedikleri şimdi bilimsel olarak da kanıtlandı. 2000 kadın ve erkeğin katılımıyla gerçekleştirilen araştırma erkeklerin yaşam boyu altı ay kadın peşinde koştukları şeklinde sonuçlanırken kadınların erkeklere bakma süresinin topu topu dört hafta kadar olduğunu söylüyor.

    İster bir çay bahçesinde ister restoran ya da marketteki kasa kuyruğunda olsun erkek milleti bir kadını gözüne kestirdiği zaman beynini devre dışı bırakıp göz sinirlerini çalıştırıyor. Son araştırmaya göre erkekler bu "Gözetleme duyusunu" günde yaklaşık olarak 16 saat çalıştırarak "tarayıcılarından" sekiz farklı kadın tipi geçiriyorlar.

    Erkekler kadını incelerken sırasıyla şu özelliklere bakıyorlar: Gögüs kalça ve bacaklar. Ve bu bölgelere göre değerlendirme yapıyorlar. Son araştırmayla "gözler ruhun aynasıdır" deyimi de bambaşka bir anlam kazanmakta. Ancak uzmanlar bu oyunda kadınlar da tamamen suçsuz sayılmazlar diyor.

    Çünkü kadınlar başlarını yukarı kaldırarak kalça kıvırtarak ellerini saçlarında gezdirerek ve gözlerini kısarak erkekleri cezp ediyorlar. Yabancı kadınların çekiciliğine kapılan erkekler yüzünden genelde çiftler arasında kavgalar çıkıyor. Erkeklerin üçte biri diğer kadınlara baktığı için sevgilisinden veya eşinden azar işitiyor.

    Beyler peki sizce doğru mu?
#25.06.2009 23:44 0 0 0
  • günde yaklaşık olarak 16 saat çalıştırarak "tarayıcılarından" sekiz farklı kadın tipi geçiriyorlar.

    :D Komik bir cümle olmuş. Robotlar sanki.

    Ama doğru tek suç erkeklerde olmuyor çoğu zaman.
#26.06.2009 09:18 0 0 0