Hapishaneden Facebook'a girdi

Son güncelleme: 13.04.2010 11:29
  • Manchester'de bulunan bir hapishanede bulunan suçlunun, hücresinde bulunan cep telefonu aracılığıyla Facebook'taki profilini güncellediği ortaya çıktı.

    Kane Barratt adlı 21 yaşındaki suçlunun hapishanedeki hücresinde bulunan cep telefonundan sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki profilini güncellediğine dair haberler çıkması üzerine İngiliz Adalet Bakanlığı hapishanede soruşturma başlattı.

    Daha önce Barratt tarafından boğazına bıçak dayanarak tehdit edilen 55 yaşındaki mağdur Paul Dillon, hapishane yönetimini eleştirerek olayı duyduğunda dehşete düştüğünü ve çok şaşırdığını belirtti. Dillon, Barratt'ın siteye "Kurum beni kilit altına aldı ama ruhum hala özgür" gibi yazılar koyduğunu da ekledi.

    Facebook'ta Kane Reilly adını kullanan Barratt'ın siteye yeni fotoğraflar ve hapishanedeki yaşamıyla ilgili notlar eklediği bildirildi.

    Lancaster Hapishanesi'ndeki bir hapishane yöneticisi, tutukluların genellikle cep telefonuna ve internet erişimine sahip olmadığını söyledi.

    Güvenlik güçleri, güvenlik sisteminin metallere daha duyarlı dedektörlerle destekleneceğini bildirirken İngiliz Adalet Bakanlığı, Facebook'la iletişime geçti.
#26.06.2009 10:33 0 0 0
  • insanları zapt etmek cok zor :)
#13.04.2010 11:29 0 0 0