İçindekiler
2 yemek kaşığı nohut veya fasulye
1 çay kaşığı yağ
2 su bardağı su

Yapılışı
Nohut, fasulye ayıklanır, yıkanır ve 8-10 saat süreyle ıslatılır. Islatma suyu dökülür. Yumuşayan nohut ve fasulyenin kabukları soyulur. Üzerini 1-2 parmak geçecek kadar su ile yumuşayıncaya kadar pişirilir. Pişen nohut, fasulye haşlama suyu içinde çatalla ezilir. Haşlama suyu dökülmez



Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 624
favori
like
share
AYIŞIĞI Tarih: 26.06.2009 18:19
paylaşımın için teşekkürler
fakat bebeğe aşırı gaz yapar nohut ve kuru fasulye
ben epey büyüyene kadar tavsiye etmem:18: