Ev Dekorasyonuna Taze Soluklar

Son güncelleme: 27.06.2009 00:22
  • Ev Dekorasyon önerileri - Ev Dekorasyon teknikleri

    Dekorasyon denilince akla hemen masraf gelir. Ancak evinizin stilini ufak dokunuşlarla değiştirip, üstelik tüm bunları çok küçük maliyetlerle halledebilirsiniz. Bizden birkaç öneri, devamı sizin hayal gücünüze kalmış!
    Ev Dekorasyonuna Taze Soluklar!
    Ev
    Odanızın duvarlarını komple boyamak yerine, farklı renklerde boyayarak veya çizgili boyama tekniği kullanarak, duvarlarınıza içi boy çerçeveler asabilirsiniz.
    Salon duvarlarını tekrar boyamak yerine parlak renkli ya da bol desenli bir kumaşı, bir plaka üzerine giydirerek asmak, duvarınızı renklendirecektir.
    Kullanmadığınız aynanızın üzerine, arkası vakumlu figürler asarak şenlendirin. Bunun için çiçek veya hayvan figürlerini seçebilirsiniz.
    Banyo seramiklerini yenilemek istiyorsanız, yapı marketlerde satılan vinil esaslı zemin kaplamaları size yardımcı olacaktır. Fazla pahalı olmayan bu malzemeyi, kendi tutkalıyla yapıştırabilirsiniz.
    Kalmış düğmelerin sedefli veya renkli olanlarını ince kordonlara geçirerek bir demet haline getirin ve uçlarından perdenize bağlayın. İşte size en ucuz yollu ve göz nurunuz bir braçol!
    Desenli yapışkan kağıtlarla raflarınızı, hatta dolap kapaklarını kaplayabilirsiniz. Üstelik ne zaman sıkılırsanız, değiştirin gitsin.
    Sıkıldığınız yastıklarınızın üstüne, tuhafiyecilerde bulabileceğiniz, ponponlar, boncuklar ve fiyonklar dikerseniz, yepyeni bir görüntü elde edersiniz.
    Eskimiş yemek sandalyelerini atmak yerine, çok pahalı olmayan koton kumaşlardan kılıf diktirmek daha başarılı olacaktır.
    Eskiyen ahşap çerçevelerinizi istediğiniz renge boyayın. İçlerine salon, yatak odası gibi, odaların isimlerini yazarak kapılara veya kapı kollarına asabilirsiniz.
    Küçük bir hamağı, çocuk odasındaki duvara veya çocuğun yatak ucundaki dikmelere asarak, oyuncaklar için ekstra bir alan yaratabilirsiniz.
    Mutfakta bir değişiklik istiyorsanız, çekmece ve dolapların kulplarını değiştirin. Yeni bir hava kazandıracaktır.
    Mantar kapakları atmak yerine bir çerçeveye yapıştırarak, kullanışlı bir pano elde edebilirsiniz. Üstelik istediğiniz renge de boyanır.
    Kalın mukavva üzerine kaplayacağınız duvar kağıtlarını, eşit ölçülerde keserek ve aralarına kurdele geçirerek, masanızın üstüne şık bir runner yapabilirsiniz.
    Banyonuzda fazla yer yoksa, duvara asacağınız renkli plastik kutular, hem banyonuzu renklendirir, hem döküntüyü ortadan kaldırır.
    Yaz çiçeklerini solmadan toplayın. Kitap arasında kurutarak saklayın. Bir çerçeve içinde duvara asın, bütün odanın havası değişecektir.
    Bahçe duvarınıza aralıklı olarak saplayacağınız demir kancalara, parlak renklerde minik sepetler asarsanız, hem içinde istediğiniz çiçeği büyütebilir, hem renkli görüntüsü ile yeşile fark getirmiş olursunuz.
#27.06.2009 00:22 0 0 0