Karahan Online

Son güncelleme: 27.06.2009 08:07
  • Full Sürüme Geçiş June 14th, 2009 Sevgili Karahan Oyuncuları ;

    15.06.2009 Pazartesi Saat 05.00 - 10.00 arası tüm serverlar full sürüme geçiş için kapanacaktır. Karahan'da artık macera tam olarak başlıyor! Bizlere göstermiş olduğunuz yoğun ilgiden dolayı sizlere teşekkürü bir borç biliriz.

    Full Sürümdeki Yenilikler
    >>>Pazar Yeri Açılacak (Artık Pazar Yerinden item alabileceksiniz!)
    >>>7/24 GM ve Müşteri Desteği (GMler oyunda daha fazla aktif olacaklar)
    >>>Heal pot ve Mana potlarda büyük indirim (Küçük ve orta ölçekli heal ve mana potlarında büyük indirim olacak)
    >>>Hergün event , hergün başka bir eğlence (Karahan'da macera artık başlıyor. Bundan sonra hergün bir event sadece Karahan'da!)

    Hepinize İyi Oyunlar


    Kadim Doğuda üç temel budun toprakları yönetirler. Kendilerine Muhteşem Ejder Kavmi, Azametli Yılan Kavmi ve Azgın Pars Kavmi derler. Yüceliğin beden bulmuş halleri olarak, asırlarca süregelmiş çatışmalar onları bugün oldukları hallerine şekillendirmiştir. Fakat şimdi, daha yaşlı bir güç karanlık küllerinden yükselmektedir - But now, an age old power arises from dark ashes - Kadim Gökkavim! Konuklar kaderlerini seçmeli ve hayatlarını bu budunlardan birine adamalıdırlar. Değerinizi kanıtlayarak, sıradan bir köylüden bir Savaş Generaline dönüşebilirsiniz!







    noimage Muhteşem Ejder Kavmi noimage

    Diğerlerine kıyasla daha ortalamadırlar. Çok uç derecede güçlü bir yanları olmayan dengeli ve oturmuş karakterlerdir. Kılıç, pala ve savaş eldiveninde uzmanlaşırlar. Kılıç ve pala daha yakın mesafe silahlarıyken savaş eldiveni Ejder Budunu üyelerinin iç güçlerini kullanrak uzun mesafelere saldırılar yapmasına olanak verir.
    noimage Azametli Yılan Kavmi noimage

    Diğer budunlara oranla bedensel hünerleri düşük de olsa bunu üstüm silah tasarımlarıyla kapatan bir topluluktur. Azametli Yılan Kavmi'nin diğerlerine daha üstün olan ani saldırıları düşmanlarını hızla bertaraf etmek için düşünülmüştür. Yılan Kavmi'nin kendilerine özel bir silahı vardır. Kopuz. Görünüşte zararsız olan bu aletin uzan mesafelerden sse dalgalarını kullanarak düşmanları öldürebilmesinden dolayı sıklıkla suikastler için kullanılır. Yakın dövüşte Yılanlar hançeri tercih ederler.
    noimage Azgın Pars Kavmi noimage

    Azametli Yılan Kavmiyle kıyaslandığında onların tam tersi gibidirler. Bedensel özellikleri ve güçleri çok daha üstündür. Hünerleri diğer iki kavimden de daha yüksektir. Boyutlarıyla ölçüldüğünde nispeten güçsün olan devasa silahlar taşırlar. Ama düşük saldırıları hızları sizi yanıltmasın; güçlü yapıları sayesinde çok fazla hasar verirler, bu özelliklerini unutmak çok sayıda savaşçının ölümüne neden olmuştur.
    noimage Kadim Gökkavim noimage

    Liderleri Gökkavmin Onikilerinden Kara-Han'dır, Efsanevi Kılıç Ustası...


    Hayırlı olsun Yeni Türk oyunumuz Metin2 ye rakip gibi gözüküyor..

    Bende oynuyorum gayet yerinde şeyler mevcut.. İyi Expler.
#27.06.2009 08:07 0 0 0