Ağva El Rio Motel - Ağva

Son güncelleme: 30.06.2009 21:47
  • Ağva El Rio Motele Hoşgeldiniz...

    Yeşilin ve mavinin en güzel tonlarını görebileceğiniz, Ağva' da sımsıcak bir konukseverlik ve özenli bir hizmet anlayışıyla sizlere gönlünüzce bir tatil imkanı sunuyoruz.

    İstanbul'a 92 km. uzaklıktaki Ağva'da, Göksu nehri kıyısında yer alan Ağva El Rio Motel, 26 yatak kapasitesi, özel barı, iskelesi, düzenli mutfağı ve enfes yemekleri ile siz değerli misafirlerimizi ağırlamak üzere cennetin kıyılarında bekliyor.

    noimage

    Odalar
    Yeşilin mavi ile kucaklaştığı cennet Ağva'da tatilinizi rahat ve keyifli geçirebilmeniz için El Rio Motel sizlere 15 odası ve toplam 35 yatak kapasitesi ile sizlerin hizmetinizde...
    Odalarımızda Wireless internet bağlantısı, televizyon, banyo tuvalet, 24 saat sıcak su, saç kurutma makinesi, duşakabin ve merkezi ısıtma bulunmaktadır. Odalarımızın bazıları nehir manzaralı olup bazıları ise dağ manzaralıdır. Grup olarak kalmak istediğinizde, gruplar için hazırlanmış olan geniş odamız tam size göre.

    Konaklamalarınız yarım pansiyon olup sabah kahvaltısı ve akşam yemeği ücrete dahildir. Ayrıca dağ bisikletlerimizden, deniz bisikletlerimizden ya da kanolarımızdan ücretsiz olarak yararlanabilirsiniz.

    Etkinlikler
    Sizlerin rahatı için özel olarak hazırlanmış odalarımızda uyuyacağınız keyifli bir uykudan sonra güne sıkı bir kahvaltı ile başlıyorsunuz. Zengin bir menüden oluşan kahvaltınızı 20 kişilik kapalı ya da 40 kişilik iskele restaurantımızda alıyorsunuz.

    Daha sonra dilerseniz Göksu nehrinin berrak sularında yüzebilir, dağ bisikletlerimizden, deniz bisikletlerimizden, kanolarımızdan ücretsiz olarak yararlanabilirsiniz. Nehirde yapacağınız bir tekne gezintisi size aradığınız huzuru verecektir. Dinlenmeniz için ise nehir kenarındaki iskelemizde bulunan şezlonglara ya da minderlere uzanabilir ya da bahçemizdeki hamaklara yatabilirsiniz.

    Nehirden ya da yoldan yapacağınız keyifli bir yolculuk ile motelimizden 500 metre uzaklıktaki Karadeniz'e varıyorsunuz. Ağva'nın temiz plajı ve Karadeniz'in serin suları sizleri çağırıyor. Dileyenler Göksu nehrinde ya da Karadeniz'de balık tutabilir, bisikletle gezebilir ya da ormanda yapacakları yürüyüşler ile doğanın bütün güzelliklerinin tadına varabilir.

    Akşam olduğunda, bahçemizde ateş başında dostlarınız ile yapacağınız keyifli bir sohbet size güzel anılar bırakacaktır. Akşam yemeğinizi yine dilerseniz kapalı restaurantımızda ya da iskelede alabilirsiniz.

    Enfes yemeklerimiz ve yanında içebileceğiniz kaliteli şaraplarımızla nefis bir ziyafet çekebilirsiniz. Karadeniz'de tutulan taze balıklarımızı denemeden motelimizden ayrılmamanızı tavsiye ederiz.

    Yemek sonrası 25 kişilik kapalı şömineli barımızda sizler için seçtiğimiz birbirinden güzel müzikleri dinleyebilir dostlarınız ile birlikte içkilerinizi yudumlayabilir ve gecenin tadını çıkarabilirsiniz.

    noimage

    Adres:
    Eski Şile Yolu No:1 Ağva - İstanbul
    Tel/Fax : (216) 721 72 80-81-82

    Web Adres:El Rio Motel
#28.06.2009 00:47 0 0 0
  • ben gittim buraya çok mukemmel bir yer herkesin gitmesini şiddetle tavsiye ederim..
#30.06.2009 21:47 0 0 0