Tranceworld 2009 - Elektronik müzik festivali

Son güncelleme: 29.06.2009 18:37
  • Tranceworld 2009 - Elektronik müzik festivali


    Dünyada en ünlü DJ’ler eşliğinde bir çok ülkeden bir araya gelen binlerce elektronik müzik dinleyicisinin katıldığı elektronik müzik festivallerinden biri “Tranceworld 2009″ Eventplus organizasyonu ile ilk kez Türkiye’de.

    Eventplus, “Tranceworld 2009″ ile bir ilke imza atarak Türkiye’deki elektronik müzik tutkunlarının hayalini kurduğu bir organizasyonla, dans ve eğlencenin kapılarını dünyanın en iyi DJ ve prodüktörleri ile açıyor.

    31 Temmuz’da başlayıp 2 gün boyunca sürecek olan festival, dans ve müziğin keyfini deniz, kum, güneş ve 2 günlük kamp ile birleştirerek, İstanbul’un en seçkin ve büyük plajlarından birinde Tırmata Beach Kilyos’ta düzenleniyor.

    “Tranceworld Turkey 2009”da yer alacak isimler şu şekilde:

    Sied Van Riel : My dreams, Sigh, What you want, Sinner in heaven, Rush gibi prodüksiyonları, Invincible, Level up, Walk the edge, I believe gibi bir çok remixleri ile trance dünyasının vazgeçilmezlerinden.

    Sander Van Dien: Time Frame adlı albümle 2007′de büyük sükse yapan First State oluşumunda yer alan, elektronik müzik dünyasında prodüksiyonları ve remix çalışmalarıyla büyük bir öneme sahip DJ.

    Chris Lawyer & Thomy: We gonna feel it gibi büyük beğeni toplayan eğlenceli çalışmaları ve farklı tarzlarıyla her zaman dikkatleri çeken ikili.

    Leon Bolier: My precious, Beyond, Back in the days, Mohawk, Poseidon, Bonaire gibi çok sevilen çalışmalara imza atan başarılı DJ’liği ile en çok tercih edilen prodüktörlerden.

    W & W: İddialı yapımlarıyla yıldızı her zaman parlayacak olan ikili.

    Mark Norman: Mark de jong ve Norman Lenden adındaki Hollandalı birbirinden başarılı ve farklı iki DJ’in bir araya gelişiyle doğan, Overkill adındaki parçaları ile çıkış yapan sevilen ikili.

    Joyce Mercedes: Mixing yeteneği dahil etkileyici güzelliği ile de kendinden söz ettiren Dünya’nın en ünlü bayan djyi.

    Ron Van Den Beuken: Elektronik müzik dünyasında profesyonelliğiyle ismini zirveye taşıyan önemli bir isim.

    Yahel: İlk prodüksiyonunu 16 yaşında yapan, mütevazı kişiliği ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan, daha önce de ülkemizi büyük şehirlerde ziyaret etmiş dünyaca ünlü İsrail’li DJ.

    Pedro Del Mar: Trance dünyasının en ünlü isimleriyle birlikte imza attığı projelerle ismini zirveye taşıyan bir isim.

    Aly & Fila : DJ Mag dergisi tarafından 2008 yılında #31# numarada gösterilen,başarılı çalışmalarıyla beğeni toplayan, Mısırlı sevilen ikili.

    Ernesto & Bastian: Dünya çapında düzenlenen büyük organizasyonlara damgasını vuran ünlü trance düosu.
#29.06.2009 18:37 0 0 0