İsyanım Bendeki Varlığına

Son güncelleme: 01.07.2009 12:33
  • İsyanım Bendeki Varlığına - Anıl Koçak

    hakkım..buydu ve buna sen karar verdin..gülüyorum sana..tamam yapacak birşeyim yoktu..zorla olamazdı ki..kararını vermiştin bir kere gönlünü kapatıp ve o güzel gözlerini de hani tüm gerçeklere..acı vereyim sana her aklına düştüğünde ve ardımdan hep ne de biliyor musun..keşke..keşke..dilinden düşürme..
    tıpkı şimdi ben gibi..senin yokluğunla kavrulan şu beden gibi..isyan ettiriyorsun beni aldığım her nefese..var mısın sen yok musun bilmiyorum..hayal mi gerçek mi..olayım mı ben olmayayım mı ..neyim ki söyle..cansiparane hayata tutunmaya çalışıyorum işte bir köşesinden..tuttuğum dallar desen elimde..hep bir kırık dalım oldun..kırık kanadım belki..uçup sana gelmelere çalıştıkça ben..fersah fersah benden kaçtın...şimdi sensiz aldığım her nefesimde..
    ..
    gözlerim yanıyor ve aklım yokluğunla çalkalanıyor..toplayıp düşüncelerimi ya seni kaldırıp bir kenara atamıyorum ya da kendimi kaldırıp bir yerlerden..
    ..
    çaresizliğimi belki hiç bilmeyeceksin..ama takıldığında ayağın durduk yere bir taşa..ne ettim ki acaba diye aklına geleyim o anda..kimin canını yaktım..kimin ahını aldım ki acaba..benim işte o ey sevgili..
    gidiyorum şimdi taş olmuş yastığıma.. (yine çok konuşuyor bu yastık)..herşey bana düşman..yatak yorgan..kafamı koyduğum her yerde birşeyler söylüyor herşey ..aklımı başımda tutmanı istiyorum ey güzel Allah`ım..bir şey lütfet bana..ellerimi bak yine açtım sana..bana ver, bana yaz dedim olmadı..bari yazımdan sil..yüreğimden söküp atmama yardım et..
    hayat senden ne çok şey istedim (!)
    kaderrr sana ben söyle..söyle ne diyeyim
    bir huzurlu gün istiyorum.. yüzümde biraz tebessüm..
    vay be..
    ..
    içimde büyüttüğüm tüm sevgim adına isyan ediyorum bugün varlığına..


    Anıl Koçak
#01.07.2009 12:33 0 0 0