Qubing İle Evinizin Tasarımcısı Olun

Son güncelleme: 01.07.2009 16:49
  • Qubing - Qubing Mobilya - Qubing İLe Ev Dizayn

    Tasarım ve mekan çözüm merkezi Terminal'in yeni ürünü Qubing, kendi mekanlarınızı yeniden tasarlamanızı sağlıyor. Legoya benzeyen Qubing ile mutfağınıza yeşil bir tabak dolabı, holünüze krem bir ayakkabılık, salonunuza mor bir kütüphane, banyonuza da kırmızı bir havlu dolabı gibi tasarımları ihtiyacınıza göre çoğaltmanız mümkün.

    noimage

    Yüksek kalitede ABS malzemeden üretilmiş temel bir panelin bağlantı detaylarıyla küplere dönüştürüldüğü bir mekan çözümü sunan Qubing, çok işlevli modüler bir mobilya sistemi. Basit bir küpten başlayan lego benzeri sistem, her yöne doğru çoğaltılabiliyor. Duvara monte edilebilen ya da zemine oturan farklı renklerde küplerden, oturma birimlerinden, çok işlevli raf kombinasyonlarına, sonsuz seçenekler geliştirmek mümkün. Çocuk oyunu basitliğinde, uzmanlık gerektirmeyen birleştirme yöntemleriyle, herkese kendi tasarımlarını hayata geçirme keyfi veriyor.

    Reddot Design Award alan Qubing; krem, pembe, mavi, kahverengi, yeşil, turuncu, gri, kırmızı, mor, siyah gibi renkleri ile mekanlarınıza sonsuz değişiklik fırsatı ile yenilik getiriyor.

    Tasarım ve mekan çözüm merkezi olarak kurgulanan, tasarım dünyasına yeni bir soluk getirecek Terminal, aynı dili konuşan geniş bir ürün ailesinin biraraya gelmesi ile oluşan bir tasarım merkezi. Terminal, mekan çözümleri konusunda fark yaratan birçok markayı ve tasarım hizmetini bir arada sunarak, tasarımcıların, mimarların ve işverenlerin çözüm ortağı olmayı hedefliyor. Terminal showroom'unda pek çok öncü markayı ve farklılık taşıyan yenilikleri birarada görmek mümkün.
#01.07.2009 16:49 0 0 0