BDUG KEBABI

Malzeme :

1 adet Comlek Guvec (2 kisilik)
300 gr. Kusbasi kuzueti
1 adet domates
1 adet aci veya tatli sivri biber
Birkac dis sarmisak
1 adet sogan
1 corbakasigi tereyagi veya margarin
Karabiber,pulbiber,tuz ve iki defne yapragi

Hazırlanışı :

Kuzu etini bir kabin icine alin kabugunu soydugunuz domatesi sogani sivribiberi ve sarmisagi da irice dogruyup kaba ilave edin tuz ve karabiberi ekleyip karistirin ve bunlari comlege doldurun 2 adet defne yapraginida ve tereyaginida koyup comlegin agzini yaglikagitla kapatip bagliyin uzerine bir iki delik acin istenilirse su ve unla yapilmis hamurla da kapatilabilinir firinda koyup 50 dak. pisirin.
AFİYET OLSUN... :85:

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 289
favori
like
share