Üzme beni sakın üzme yüreğimi

Son güncelleme: 02.07.2009 13:02

  • noimage

    Üzme beni, sakın üzme yüreğimi

    Seni sevdi ya hani bir kere, bunu fırsat bilip sakın kırma, kırdıkça umursamamazlık yapma hayatımın adamı. En çok sen kırdıkça karanlıklara karışan kalbim soluklaştırır gözlerimdeki gözlerini; bu yüzden
    Bu yüzden n'olur üzme beni.

    Sen erkek olansın sevgili, sensin yüceltecek kalbimi yada Yada sensin aslında bir anda yerle bir edecek tüm senli düşlerimi ve sevgimi Yani yine sensin yüceltebileceğin kalbi parçalayabilecek güç sevgili.

    Parçalama kalbimi

    Üzme beni, n'olur üzme sevgili

    Sen her üzdüğünde bir parça ben daha kaybolur karanlık sularda ve yavaş yavaş soğuk sulardaki boğulduğunu izler çaresiz yitip gitmiş ruhum da; gözlerimde yağmurlar usul usul gider ellerim ellerinden yar.

    Yar soğuk sulara esir etme yüreklerimizi

    Bırakma ellerimi sevgili, göster bana anlayamadığım sevgini.

    Gitmeme izin verme, erkek olan yanını bu anda çıkar işte ve tut sıkıca kollarımdan. Tut ki kalayım kollarının arasında. En huzur bulduğum yer ya hani kalbin huzursuzluğum olup çıkma n'olur, n'olur hep aynı kalsın yüreğimdeki yerin.

    Verdiğin değeri göstermek zor gelmesin sana sevgili, erkek olan verdiği değerle gösterir sevgisini Başkaları varken de yüceltmesini bilmezse sevdiğini, ne kadın görür yerini ne dünya anlar adamın kalbindeki kadının yerini.

    Silikleştirme görebildiğim yüreğini, silikleştirme gözlerimdeki gözlerini.

    Seviyorsan, bunu sadece bana değil başkalarına da göstermekten çekinme n'olur, çekinirsen eğer sorgulamaya başlar kalbim çünkü Çünkü o zaman neredeyim ben soruları çıkar gün yüzüne de çıktıkça biraz daha geriye çekilir kalbim. Dur der yüreğindeki çoşkuya ve susturur ağır ağır. Gün gelir o bile anlamaz ne zaman bitmiş her şey ve ne zamandan beri değer verilmemeyi umursamaz kadın.

    Çok şey değil ki istediği kalbimin. Senin isteklerinden farklı değil ki yada. Neden beklemek bu kadar kolayken yüreğine yapmak zor gelir sana anlamaz benliğim.

    Sen erkek olansın sevgili, sensin yüceltecek kalbimi yada Yada sensin aslında bir anda yerle bir edecek tüm senli düşlerimi ve sevgimi Yani yine sensin yüceltebileceğin kalbi parçalayabilecek güç sevgili.

    Bu yüzden lütfen üzme beni...


    ( alıntı:Meral BİLGİÇ)
#02.07.2009 11:19 0 0 0
  • Bütün erkekler okusun bu yazıyı ve hiç bir sevgili birbirini üzmesin..
    Yüreğine sağlık 1sidelya..
#02.07.2009 12:29 0 0 0
  • Erkeklerinde bencede okuması gereken bir yazı emeğinize sağlık...
#02.07.2009 12:39 0 0 0
  • Tşkr.ederim arkadaşlar güzel yorumlarınız için gözlerinize sağlık...
#02.07.2009 13:02 0 0 0