Araç Bilgi Sistemi

Son güncelleme: 02.07.2009 11:39
  • Araç Bilgi Sistemi (ARBİSİ)

    • Programın Özellikleri
    o Her Sektöre Uygulayabilme,
    o Sınırsız İşlem Tanımlayabilme,
    o Sınırsız Kullanıcı Tanımlayabilme,
    o Sınırsız Promosyon Tanımlayabilme,
    o Sınırsız Müşteri Kayıt Edebilme,
    o Müşterileri Kategorilere Ayırabilme,
    o Otomatik Puan Hesaplayabilme,
    o Bütün İşlemler İle İlgili Detaylı Rapor Alabilme,
    o Manyetik Müşteri Kartları İle Çalışabilme,
    o Müşterilere Kampanya, Kutlama vs. Bilgileri Toplu SMS ile Gönderebilme.

    PROĞRAMIN AMACI
    FB POINT'in amacı, müşteri sadakati oluşturmak ve müşteriyi işletmeye bağlamaktır. Bunun için çeşitli kart teknolojileri (smart,manyetik,barkod) ile birlikte kullanılmaktadır. Bu sistemle, işletme yöneticisinin belirlemiş olduğu parametrelerle ve yine işletme yöneticisi tarafından sınıflandırılabilen müşterilere indirim veya puan uygulanmaktadır. İşletmenizde müşteri tipleri tanımlayabilir ve bu sayede müşterilerinizi sınıflara ayırıp özel müşterilerinize özel promosyonlar uygulayabilirsiniz.Bunun yanında verdiğiniz hizmete veya ürüne özel puan belirleyebilirsiniz.
    RAPORLAMA
    FB POINT, özellikle raporlama seçenekleri ile işletmenizde gerçekleştirdiğiniz promosyon uygulamalarının size ne kadar geri dönüşüm kazandırdığını ve uygulanan promosyonların ne kadar verimli olduğunu görmenize yardımcı olur. Bu raporlar ile belirlediğiniz tarih aralığında işletmenizde ne kadar iş yapıldığını, işletmenizde en fazla hangi ürünün/hizmetin verildiğini, en çok hangi müşterilerinizin daha sıklıkla alışveriş yaptığını, puanı en çok ve en az biriken müşterileri, günün hangi saatlerinde en fazla hareket olduğunu grafiksel olarak görebilirsiniz. Bunların yanında yine sizin belirlediğiniz kriterlerde ayıkladığınız müşterilerinize toplu olarak e-mail ve SMS yoluyla duyurularınızı yapabilirsiniz.


    PROĞRAMIN SİZE FAYDALARI


    FB POINT ile, Firmanıza özgün kartlarla kurumsal kimliğinizi öne çıkartıp, müşterinizin gözünde prestijinizi arttırabilirsiniz. Taklit edilebilir, maliyeti yüksek, raporlaması imkansız ve kaybolan hediye çekleri yerine kartlı promosyon sistemlerini tercih etmeniz, size çok daha yüksek oranda geri dönüşüm sağlayacaktır. Böylece kağıt parçacıkları yerine maliyeti daha düşük ama verimi çok daha yüksek bir sistemle kampanyalarınızı yürütebilirsiniz.
    Firmanıza özel kart tasarımlarımız ile, müşterilerinize vereceğiniz manyetik kartlar sayesinde işletmenizin imajını arttıracaksınız. Müşterileriniz Puan Kart ile yaptığı her alışverişte Para-Puan toplayacak ve topladığı puanlar birikince sizin belirlediğiniz hediyeleri almaya hak kazanacaktır.
    FB POINT, sadece işletmenizin değil, aynı zamanda müşterilerinizin de en yüksek kazancı en kısa sürede elde edebileceği bir çözüm paketidir. Daha çok kazanacak ve kazandıracak, rakiplerinizden bir adım önde olacaksınız. FB POINT ile müşterilerinizin memnuniyetini yıllarca devam ettirerek, sadık müşterilerinizle, zevkle çalışmaya devam edeceksiniz.
#02.07.2009 11:39 0 0 0