Kentimiz Sanatçıları - sergisi

Son güncelleme: 03.07.2009 07:58
  • Kentimiz Sanatçıları - sergisi



    2-3-4 Temmuz 2009 tarihlerinde ZKÜ Tıp Fakültesi Salonları’nda yapılacak ” Karaelmas 2009 Medya ve Kültür ” Sempozyumu’nda kentimiz sanatçıları ortak sergi açıyor.

    Resim, Karikatür, Fotoğraf, Heykel ve Rölyef dallarında kentimizi yorumlayan sanatçıların çalışmalarından oluşan ve hazırlıklarını Sergi Odası’nın sürdürdüğü sergi, üç gün boyunca Sempozyum katılımcılarına açık olacak.

    Bu etkinlikten başka Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD) yerel basın örneklerini, foto muhabirlerinin çalışma koşullarını anlatan sergi açacak. Merdiven Kitabevi, kentimiz yazarlarının kitaplarını sergileyecek.

    Beşincisi Zonguldak’ta yapılacak olan Kültür Araştırmaları Sempozyumu’nda 33 ana başlık altında oturumlar yapılacak ve 136 bildiri sunulacak. Kent dışından çok sayıda konuk gelecek.

    Kültür Araştırmaları Derneği, Zonguldak Karaelmas Üniversitesi ve Karaelmas Gazeteciler Derneği’nin organizasyonuyla gerçekleştirilecek Uluslararası Sempozyuma 8 ülkeden ve 48 üniversiteden araştırmacılar katılacak. Sempozyuma sunulacak 136 bildiri arasında günlük kültürel yaşatımızda iç içe olduğumuz konular da yer alıyor. ( Madenci Fotoğrafı: Ahmet Tokyay )

    Sergiye Katılan İsimler:
    Osman Günay (Resim), Sabahattin Keser (Ağaç Yontu), Mehmet Türkçelik (Mask), Mehmet İrtegüv ( Rölyef), Mete Arif Tokmak, Kürşat Coşgun, Ayhan Kiraz (Karikatür), Muharrem Sorgun, Alaaddin Kara, M.Çetin Sezgin, İbrahim Akyürek, Can Çetin, Muhammet Yıldız, Ahmet Tokyay, Güliz Akın, Yasemin Ünlü (Fotoğraf)
#03.07.2009 07:58 0 0 0