Bratz Çizgi Film Kahramanı

Son güncelleme: 03.07.2009 18:20
  • Bratz Çizgi Film Kahramanı - Bratz - Çizgi Film Kahramanı

    Bratz grubu Yasmin,Jade, Sahsa,Cloe'den oluşmaktadır. Bu kızlar tam bir moda tutkunudur. Resimlerinde onları genelde 5-6 kişi olarak görüyoruz. Aslında cok kalabalıklar. Onların kız erkek yakın arkadaşları da bulunmaktadır. Bunlardan bazıları Meygan , Dana ve Nevra dır. Bratzların doğuşu çıkardıkları bir dergi ile başlar. Bratz'lerden Jade "Pembenin Modası Asla Geçmez'' diyen editör Burdine Maxwell'in "Sizin Şeyiniz" adlı dergisinde çalışmak ister. Ama onun yanında çalışan ikizler ne yapıp edip buna engel olurlar. Bunun üzerine Bratz'ler kendilerine bir moda dergisi açmaya karar verirler. Bratz adında dergilerini çıkarırlar. ''Sizin Şeyiniz'' dergisine süper bi rakip olurlar. Zamanla satışları artar ve her ay o dergiyi geçmeyi başarırlar. Moda Tutkunu Kızlar, Yasmin, Cloe, Sasha ve Jade, kendi tarzlarındaki gençlik dergisinde birbirinden heyecanlı maceralarına devam ediyorlar. Ancak dergilerini yok etmek isteyen rakip derginin editörü Burdine Maxwell ve stajyerleri Kirstee ve Kaycee ile haber yakalamaları o kadar da kolay olmuyor.Çizgi filmleri ve dvd leri de var.

    İsterseniz onları yakından tanıyalım. Gerçi çoğunuz özelliklerini bliyorsunuz ama ben bilmeyenler de vardır diye yazmak istedim. Benim favorim Yasmin
    Jade: (takma adı tatlı kedi) Siyah saçlı, yeşil gözlü olan Bratz kızıdır. Saçlarını genelde iki yandan toplar. Çılgın ruhlu ve capcanlı biridir. Kendi tasarımları bulunmaktadır. Kedisi vardır. Seker bi kız olduğu ve kedisi olduğu için ona tatlı kedi denmektedir.

    Cloe: (takma adı melek) Sarı saçlı, mavi gözlü olan Bratz kızı. Tam bir moda tutkunu. Çok iyi yürekli ve yardımseverdir. Dost canlısıdır. Başı sıkışanın yardımına koşar. Kendisine bu nedenlerle melek denmektedir.

    Yasmin: (takma adıgüzel prenses) Yasmin bronz tenli, koyu mavi gözlü, kumral saçlı olan kızdır. O da tam bir moda tutkunudur. Akıllı ve güzeldir. Kendisine bu nedenlerle güzel prenses denmektedir.

    Sasha: (takma adı minik tavşan) yeşil gözlü , esmer, koyu tenli, koyu kahverengi saçlı olan kızdır. Tam bir moda tutkunudur. Kendine güvenir. Sakin bir yapıya sahiptir. ona da minik tavşan denmektedir.

    İlk kez 2001 yılında piyasaya çıkan Bratz bebekleri, 'modaya düşkün kızlar'ı simgeleyen 'lifestyle fashion' bebeklerinden sayılıyor. Tarz sahibi oldukları görünümlerinden de belli olan Bratz kızları, Spice s akımının yeni temsilcileri olarak karşımıza çıkıyorlar.

    noimage
#03.07.2009 18:20 0 0 0