Gül Erda - Gül Erda Kimdir - Gül Erda Biyografisi

Gül Erda, Türk Pop müzik sanatçısı, reklam, televizyon ve sinema oyuncusudur. 1980'li yıllarda TRT İzmir Televizyonu'nda sunuculuk da yapmıştır.



Diskografi

* Anlatamam ki (1989)
* Bir Sevda Yeli (1990)
* Suçluyum (1992)
* Ne Değişti (1993)
* Mor Hicranlar (1995)
* İsmini Bavula Tıktım (2008)

Filmografi

* Kırık Hayatlar (1985)
* Yarın Ağlayacağım / Erkekler de Ağlar (1986)
* Suçumuz İnsan Olmak (1986)
* Aşkın İlk Yarısı (1987)
* Kasırga İnsanları (2004)
* İnadım İnat (2005)
* Mavi Kuş (2006)

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 858
favori
like
share