Gülistan Okan - Gülistan Okan Kimdir - Gülistan Okan Biyografisi

Gülistan Okan (d. 8 Ocak 1953), gerçek adı Gülistan Hoşkan olan Türk ses sanatçısı.Gülistan Okan müzik kariyerindeki ilk çıkışını Selami Şahin imzalı "Kanım Kaynadı" ile 1976 yılında yapmıştır.



Diskografi

45'lik

* Sevgilimsin Canımsın - Öl Diyorsan Öleyim
* Karşılıksız Sevenler - Bin Defa Güle Güle
* Serseri - İzmir'de Kaldım
* Aşkı Senden Öğrendim - Unutma Sözlerimi
* Kanım Kaynadı Sana - Merhamet İstemem
* İstersen - Düğüm Düğüm Bağlanmışız
* Önce Sen Sonra Ben - Ayrılık Çanları

Albümleri

* Hoşgeldin (1982)

Filmografisi

* Analar Ölmez - 1976
* Gülşah Küçük Anne - 1976
* Kader - 1974
* Dağdan İnme - 1973
* Kara Pençe - 1973
* Kara Pençe'nin İntikamı - 1973
* Yabancı - 1973
* İki Yosmaya Bir Kurşun - 1971

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 781
favori
like
share