Selçuk Aydın Sugar jackson Maçı

Son güncelleme: 18.07.2009 16:21
  • Selçuk Aydın Ünvan Maçı - Selçuk Aydın Avrupa Şampiyonluğu Maçı - Selçuk Aydın Sugar jackson Maçı Video

    noimage

    Avrupa Şampiyonluğu için ringe çıkacak olan Dünya Kıtalar Arası Orta Sıklet Boks Şampiyonumuz Selçuk Aydın, 11 Temmuz Cumartesi akşamı İstanbul Beşiktaş Akatlar Kapalı Spor Salonunda iki altın kemer için birden yumruk sallayacak. Tecrübeli rakibi Gana asıllı Belçika vatandaşı siyahî boksör Jackson Osei Bonsu ile kozlarını paylaşacak olan Osmanlı Savaşçısı lakaplı boksörümüz maç gününü büyük bir sabırsızlıkla bekliyor. Bu maçı kazanan hem Kıtalar Arası hem de Avrupa Şampiyonluğu kemerinin sahibi olarak iki dalda birden şampiyonluk elde edecek.

    noimage

    Biletler Biletixte

    İstanbul Beşiktaş Akatlar Kapalı Spor Salonunda gerçekleşecek olan bu tarihi karşılaşmanın biletleri Biletixte satışa sunuldu. İnternet yoluyla da sipariş verilebilen biletler, maç gecesi salonunun girişinden de temin edilebilecek. İçeri giriş ise saat 19: 00da başlayacak. Fenerbahçeye ait Faruk Ilgaz tesislerinde antrenmanlarını sürdüren sporcumuzun yoğun bir antrenman dönemini geride bırakırken, hafta sonundan itibaren antrenman temposunu azaltarak maç gününü beklemeye koyulacak. Boksörümüzün herhangi bir sakatlığı bulunmazken, moralinin de oldukça iyi olduğu gözleniyor. Bu önemli dövüş Show Tv tarafından da naklen yayınlanacak.

    Selçuk Aydın
#04.07.2009 11:17 0 0 0
  • Selçuka Aydının Nakavutla aldığı Maçlardan Görüntüler - Selçuk Aydın Trabzonun Gururu

#04.07.2009 12:02 0 0 0
  • Selçuk Kardeşimiz Boztepeden Güzel Poz Vermiş

    Haftaya Maçı alırsa Dünya klasmanında Oldukça iyi bir yere Yükselecek

    Ke4ndisine Başarılar Diliyoruz Tüm Türkiye Arkanda Selçuk

    noimage
#05.07.2009 12:13 0 0 0
  • hadi kardesim hadi hemserim sana desteğimiz sonsuz yen su rakibi sana güvanımız sonsuz hadi kardes
#05.07.2009 21:59 0 0 0
  • Dev Maç İçin Nefesler Tutuldu

    noimage
    Selçuk Aydın Meydan Okudu


    Dünya Kıtalar Arası Orta Sıklet Boks Şampiyonu boksör Selçuk Aydın cumartesi günü karşılacağı Jackson Osei Bonsu'ya meydan okudu!



    Aydın yaptığı açıklamada, "Rakibime bol şanslar diliyorum, çünkü buna çok ihtiyacı olacak. Karşısında hiç olmadığı kadar güçlü bir Selçuk Aydın bulacak" dedi.
    Dünya Kıtalar Arası Orta Sıklet Boks Şampiyonu boksör Selçuk Aydın, Gana asıllı Belçika vatandaşı siyahi boksör Jackson Osei Bonsu ile yarın Avrupa Şampiyonluğu için ringe çıkacak.

    Beşiktaş Akatlar Kapalı Spor Salonunda yarın yapılacak müsabaka öncesi milli boksör Selçuk Aydın, rakibi Jackson Osei Bonsu ile birlikte basının karşısına geçti. Milli boksör Selçuk Aydın, burada yaptığı açıklamada, "Önemli bir maça çıkacağımın bilincindeyim. Bu karşılaşmaya çıkabilmek için 18 maç üst üste kazandım ve 6 kilo vermek zorunda kaldım. Çok formdayım. Rakibime bol şanslar diliyorum, çünkü buna çok ihtiyacı olacak. Karşısında hiç olmadığı kadar güçlü bir Selçuk Aydın bulacak. Umarım yarın seyir zevki yüksek bir müsabakayı sizlere izlettireceğiz. Ayrıca rakibim için üzülüyordum. Fakat bugün antrenörünün iyi bir atletizmci olduğunu öğrenince benle karşılaştıktan sonra kariyerine koşucu olarak devam edeceğini düşünüyorum" dedi.

    Belçikalı boksör Jackson Osei Bonsu ise, espriyi sevmediğini, gereken şakaları ringde yapacağını ve tüm kozlarını müsabaka saatine sakladığını belirtti. Selçuk Aydın hakkında düşüncelerinin sorulması üzerine Bonsu, "Selçuk'un birkaç maçını izledim. İyi bir boksör olduğunu düşünüyorum, ama buraya kazanmaya geldim. Özel bir hazırlık yapmadım. Amacım sadece kazanmak" dedi.

    Karşılaşmanın İstanbul'da Türk seyircilerinin önünde oynanacak olmasının kendisini ilgilendirmediğini ifade eden Bonsu, "Ben burada işimi yapmak istiyorum. Seyirciler beni hiç ilgilendirmiyor. Sadece beni rakibim ilgilendiriyor" şeklinde konuştu.

    Yarınki maçı kazanan boksör hem Kıtalar Arası hem de Avrupa Şampiyonluğu kemerinin sahibi olarak iki dalda birden şampiyonluk elde edecek.
#10.07.2009 18:47 0 0 0
  • Bu maçı kaçırmayın arkadaşlar
    Güzel bir maç olacak öyle hissediyorum
    İnşallah selçuk maçı alır
#11.07.2009 10:00 0 0 0
  • noimage
    Selçuk Aydın "Hazırım" dedi

    Dünya Kıtalar Arası Orta Sıklet Boks Şampiyonu boksör Selçuk Aydın, Gana asıllı Belçika vatandaşı siyahi boksör Jackson Osei Bonsu ile bugün ringe çıkacak
    Dünya Kıtalar Arası Orta Sıklet Boks Şampiyonu boksör Selçuk Aydın, Gana asıllı Belçika vatandaşı siyahi boksör Jackson Osei Bonsu ile bugün Avrupa Şampiyonluğu için ringe çıkacak. Trabzon'un gururu, Türkiye'nin gururu,Karadenizin Gururu milli boksör Selçuk Aydın Ümraniye'de bulunan Ağaoğlu My City Hotel de maç saatini bekliyor.
    Ağaoğlu My cıty otelde kamp'ta olan ve burada sabah kahvaltı yapan Selçuk Aydın ve hocası Bülent Başer kahvaltı sonrası otel çevresinde yürüyüşe çıktılar.Selçuk aydının antrenörü Eski milli boksor, Almanya'da Selçuk ile aynı kulüpte bulunan ilk profesyonel Türk antrenörü Bülent Başer,Selçuk çok iyi hazırladı bu maça,kondiksiyonu ve morali süper.Öncelikle Trabzonlu olduğu için Trabzon halkı ve tüm Türkiye bu akşam her zamanki gibi heyecanlı bir maç izleyecektir dedi.
    Selçuk Aydın ise maç için hazırım, Kondiksiyonum ve konsantrem iyi. Çok iyi hazırlandım bu maça ,rakibimi küçümsemiyorum ama ona şans vermiyorum.Tüm Türkiye halkı beni desteklemesini bekliyorum dedi.
#11.07.2009 10:04 0 0 0
  • Nakavt canavarı tarihi maça çıkıyor
    Selçuk Aydın bu gece Belçikalı Bonsu ile İstanbul'da orta sıklet Avrupa Şampiyonluğu unvan maçında kapışacak.



    Türk boksu için tarihi gün... ABD'de ringe çıkan ilk ve tek Türk olan Kıtalararası şampiyon boksörümüz Selçuk Aydın bugün orta sıklet Avrupa Şampiyonluğu için Belçikalı Jackson Bonsu ile karşılaşacak. Beşiktaş Akatlar Cola Turka Arena'daki müsabaka 23.00'de başlayacak ve Show TV'den naklen yayınlanacak. Çıktığı 18 resmi maçın 14'ünü nakavtla kazanan "Boğazın Boğası" lakaplı sporcumuz bugünkü mücadeleyi galip bitirirse WBC kemerini de alacak. 28 yaşındaki Gana asıllı boksör 32 maçın 30'undan zaferle ayrıldı.



    Aydın'dan ilginç sözler
    İki tarafın da katıldığı basın toplantısı mütevazı bir şekilde devam ederken, Bonsu'nun kendi ekibini uzun uzun tanıtmasına çok kızan Aydın, "Bu kadar ayrıntılı konuşmayı biz de yapabilirdik. Bizim ekibimiz de profesyonellerden kurulu. Hepsi de değerli insanlar. Rakibim atletizm hocaları olduğunu söyledi. Onu yeneceğim için üzülüyordum ama şimdi üzülmüyorum. Çünkü maçı kaybettiğinde boksu bırakıp, en azından atlet olarak spora devam eder" diyerek tepkisini ortaya koydu.



    Doğaneli başarı diledi
    Tartıda rakibinden 200 gram fazla çıkan 25 yaşındaki boksörümüz 15 dakikalık bir koşu yaparak gerekli kiloya indi. Boks Federasyonu Başkanı Caner Doğaneli, Aydın'a başarılar diledi. Selçuk Aydın'ın adına mücadele ettiği Arena Spor Kulübü'nün sahibi olan menacer Ahmet Öner de sadece Avrupa'nın değil, orta sıklette dünyanın en iyi iki boksörünün karşılaşacağını belirterek, "Bu maçı İstanbul'da düzenlemekten mutlu ve gururluyum" dedi.



    'Böyle ilgisizlik görmedim'
    Selçuk Aydın'ın destekçisi ve organizasyonun önemli isimlerinden olan işadamı İbrahim Hacıosmanoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni eleştirdi, devlet büyüklerine mesaj yolladı. Kadir Topbaş'a yüklenen Hacıosmanoğlu, "Dünya Boks Konfederasyonu Başkanı İstanbul'u boksun başkenti yapmak istiyor. Selçuk ülkeyi ABD'den Avrupa'ya kadar başarıyla temsil ediyor. Futbola milyonlar ayıranlar salon için bizden para istiyor. Bu iş ülke tanıtımıdır. Tesislerini açan Fenerbahçe Kulübü'ne ve salonu bedelsiz veren Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'e ise teşekkürlerimi borç bilirim" ifadesini kullandı.
#11.07.2009 10:07 0 0 0
  • Heyecanda ölecem maç iyi gidiyor
#11.07.2009 22:37 0 0 0
  • Son Rauntlar Cok Heycanlı Hadi Selçuk (:
#11.07.2009 23:00 0 0 0
  • Nakavut işte Budur dağıltı Rakibi
#11.07.2009 23:03 0 0 0
  • ben yazana kadar o nakavt etti tebrikler selçuk...
#11.07.2009 23:08 0 0 0
#12.07.2009 00:40 0 0 0
  • Selçukla Gurur Duyuyoruz
    noimage

    TS'den Selçuk Aydın'a tebrik
    Trabzonspor Kulübünden dün akşam oynanan boks maçında rakibini nakavt eden Selçuk Aydın'a başarı dileklerini sundu.

    Trabzonspor Kulübünden dün akşam oynanan boks maçında rakibini nakavt eden Selçuk Aydın'a başarı dileklerini sundu. Trabzonspor sitesindeki tebrik şu şekilde;
    İstanbul'da yapılan maçta rakibi Jackson Osei Bonsu'yı 9. rauntta nakavt ederek Avrupa Şampiyonu olan boksörümüz Selçuk Aydın'la gurur duyuyor, başarılarının devamını diliyoruz.
#12.07.2009 10:38 0 0 0
  • güzel maçtı
#12.07.2009 13:39 0 0 0
  • Trabzonlu boksör Selçuk Aydın Trabzon'a geldi.

    Avrupa şampiyonluğu unvan maçında Gana asıllı Belçika vatandaşı Jackson Osei Bonsu'yu 9 rauntta teknik nakavtla mağlup ederek şampiyonluk kemerini kazanan Selçuk Aydın, memleketi Trabzon'da coşkulu bir şekilde karşılandı.

    noimage

    İstanbul'dan geldiği Trabzon Havalimanı'nda kalabalık ve coşkulu bir grup tarafından çiçeklerle karşılanan Selçuk Aydın, kendisine yapılan tezahüratlara selamla karşılık verdi. Bir süre omuzlarda gezdirilen şampiyon boksör, daha sonra kalabalık bir konvoy eşliğinde şehir turu attı. Basında kendisiyle ilgili çıkan haberleri kayıp ilanına benzeterek sitem eden Selçuk Aydın, boks sporunun giderek daha fazla ilgi görmeye başladığını belirterek, kendisini yalnız bırakmayanlara teşekkür etti.


    noimage

    Bir süre dinlendikten sonra dünya şampiyonluğu için çalışmalara başlayacağını kaydeden Selçuk Aydın, "Çok mutluyum. Evime böyle mutlu ve gururlu döndüğüm için çok mutluyum. İnşallah bu başarılarım devam edecek. Bu başarımdan dolayı beni destekleyenlerden Allah razı olsun. Başta antrenörlerim olmak üzere ekibime, sayın İbrahim Hacıosmanoğlu'na çok teşekkür ederim. Artık bundan sonra sırada dünya şampiyonluğu var. Yaklaşık 1 ay dinlendikten sonra tekrar çalışmalarıma başlayacağım.
    Eski gücümü toplayıp ABD'li şampiyonu nakavt ederek dünya şampiyonu olacağım ve bir Türk'ün neler yapabileceğini bütün dünyaya göstereceğim" dedi.

    Boksun Türkiye'de fazla izlenmeyen bir spor dalı olduğunu ancak bunun giderek kırıldığını dile getiren Selçuk Aydın, "İnsanlar bizim sayemizde boksu giderek daha fazla tanımaya ve sevmeye başladılar" diye konuştu.
#18.07.2009 16:21 0 0 0