Samsung OmniaPRO

Son güncelleme: 04.07.2009 21:16
  • Samsung OmniaPRO - Samsung - OmniaPRO - Samsung OmniaPRO Telefon Tanıtım

    Samsung Electronics en yeni smartphone akıllı cep telefonu modellerini CommunicAsia 2009'da tanıttı. Yeni Samsung modelleri olan Omnia II (I8000), OmniaPRO (B7610) ve OmniaLITE (B7300) cep telefonları sahip oldukları en son teknolojik özellikler sayesinde Samsung'un smartphone pazarındaki konumunu daha da güçlendirecek gibi görünüyor. Omnia akıllı cep telefonu ürün serisinin yeni üyeleri Samsung'un amiral gemisi niteliğindeki 'Omnia' modelinin başarısını sürdürüyor. Open OS açık kaynak işletim sistemi ile bir kilometre taşı olan Omnia cep telefonu da geçtiğimiz sene CommunicAsia'da tanıtılmıştı.

    noimage

    Samsung OmniaPRO B7610 smartphone
    Geniş bir kullanıcı kesimine hitap eden zengin fonksiyonlara sahip olan yeni Samsung Omnia serisinin tanıtımı ile birlikte Samsung, her kesimden kullanıcıya bir smartphone modeli sunabilir hale geliyor. İş ve kişisel yaşam modlarına sahip olan Samsung Omnia PRO B7610 cep telefonunda kullanıcıların yoğum çalışma tempoları dengeli bir şekilde sürdürmelerine yardımcı olan eğlence ve iş dünyasına yönelik uygulamalar bulunuyor. Dengeli performans ve tasarım karakteristiğinin yanında Touch/QWERTY hibrit klavyesi telefonseverlere büyük bir kullanım kolaylığı getiriyor.

    Samsung Omnia PRO internet fonksiyonları
    Kullanıcılara iş dünyasında çoklu e-posta hesabı kullanma imkanı tanıyan Samsung OmniaPRO B7610 cep telefonu kurumsal e-posta çözümlerinin yanı sıra Microsoft Office Suite desteği ile de belgelerin görüntülenip üzerilerinde işlem yapılması işlevselliğini sağlıyor. Kullanıcılar aynı zamanda HSDPA ve Wi-Fi bağlantı özellikleri sayesinde Opera 9.5 ile kişisel bilgisayar tarzı internet tarayıcı deneyimi yaşayabiliyorlar.

    noimage

    Samsung Omnia PRO cep telefonu özellikleri
    Kullanıcılar en değerli anlarını da Samsung OmniaPRO B7610'un 5 megapiksel çözünürlüklü ve gülümseme çekim modu destekli kamerası ile fotoğraflayabiliyor ya da parlak AMOLED erkanı üzerinden yüksek kalitede video görüntü izleyebiliyorlar. Navigasyon destekli A-GPS özelliği ise kullanıcıların seyahat halindeyken asla kaybolmamalarını ve diledikleri noktaya sorunsuz şekilde ulaşmalarını sağlıyor.

    Samsung B7610 OmniaPRO Windows Mobile 6.5
    Samsung'un yeni modeli Omnia PRO smartphone akıllı cep telefonunda bulunan Windows Mobile 6.5 işletim sistemi yeni versiyonları yayınlandığında güncellenebiliyor.
#04.07.2009 21:16 0 0 0