Xir Gökdeniz - Xir Gökdeniz Kimdir - Xir Gökdeniz Biyografisi

Xir,gerçek ismi Gökdeniz Karayaka,16 Aralık 1990 yılında Ankara'da doğdu.



Rap müzik ile iç içe büyüyen Xir ilk kaydını 2003 senesinde yaptı.2000'li yıllarda ilk albüm projesi olan Savaş Meydanı EP'sini yayınladı. Xir,çeşitli Mc'lerin albüm prodüktörlüğünü üstlendi ve Türkiye'nin bir çok yerinde sahne aldı. Ankara,İstanbul,İzmir,Eskişehir,Gaziantep,Kütahya,Sakarya,Konya sahne aldığı bazı şehirlerdendir. Bir çok başarılı Mc ve prodüktörle çalışmaları oldu.

Bunlardan bazıları:
Ezgi
Rahdan
Emre Baransel
Rapozof
Caprice Atak
Yunus Emre
Frekans
Lahza
Tehdit
Şüphe
Teknik Servis
Taşkın
Savlet
Ozan
Omega
Microp
Erfayt şeklindedir.

Discografi


Savaş Meydanı EP.(Underground/2006)
5'li EP (Underground 2006)
Kulaklık EP (Underground 2007)
Ölüm Oyunu LP (Underground 2007)
Yüzde iki Yüz (Underground 2008)

Sahne Aldigi Yerler:
2005 MKI
2005 Rap N Joy
2006 Hiphop Unity
2006 Izmir Focus Jam
2006 Ari Kolej Fest.
2006 06 06 06 Jam
2006 Atatürk Kültür Merkezi
2006 Break and Fight
2006 Rap N Joy 2
2006 Istanbul Big Jam
2006 Izmir Bergama
2006 If Performance
2006 Dance and Fight 2
2006 Hiphop Lunch
2006 Hiphop Unity 2
2007 Exw Knock Down party
2007 Hiphop House
2007 Kadikoy Acil Realesed Party Ankara
2007 Kadikoy Acil Realesed Party-Eskisehir,Konya,Izmit
2007 Kaya Beyazit Anadolu Lisesi
2007 Çagdas Sahnesi
2007 Aydinlik Evler Rap Party
2007 Sakarya Rap Party
2007 Just Tariz For Ankara
2007 Groove Project
2007 Kadiköy Acil Realesed
2008 Death World Party
2008 Death Rap Party(izmir)
2008 Arena Bar
2008 Ceza 10. Yil konseri Ankara
2008 Gaziantep Hiphop Fest.
2008 Kütahya Jam
2008 Yunus Emre & Frekans Album Realesed Party
2008 Aydinlik Evler School Jam

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 4139
favori
like
share