The City Of Lost Children - Tam Çözüm

Son güncelleme: 05.07.2009 06:42
  • Bu oyun Playstation içindir..!


    Bu da nerden çıktı demeyin? PSX hala öldü mü sanıyorsunuz?

    /no?"]noimage
    Bölüm 1: Oyuna başlayınca iki öğretmenle konuşun. Daha sonra arka taraftaki raflardan ^^bag of marbles^^ı ve yazı tahtasının oradan süngeri alın. Şimdi buradan çıkın, kapının karşısında oturan adamla konuşun ve anahtarı alın. Köpek klübesinin yan tarafındaki boş şişelerden birini alın. Sonra köpeğin karşı tarafındaki boşluktan kemik parçasını alın ve üst taraftaki yoldan gidin. Yürüyün ve önünüze çıkan tüm merdivenlerden inin. Son merdivenden indikten sonra yeşil nehrin yanındaki küçük yoldan gidin ve ilerideki sandıkların oradan fırçayı alın. Şimdi geri dönün ve merdivenlerin oradaki fıçının olduğu yerden gidin. Önünüze çıkan yerlerden doğruca gidin ve liman iskelesine ulaşın. İskelenin başında ki merdivenlerin karşısında bulunan sandıkların üzerine çıkın ve metal çubuğu alın. İskelenin ucuna doğru yürüyün ve deniz fenerinin kontrol paneline kadar gelin. Panele, az önce aldığınız metal çubuğu fırlatın. Demodan sonra bekçi sizi yakalamaya gelecek. Yakalanmamak için fenerin sağ tarafındaki fıçıların oraya gidin ve bekçinin sizi göremeyeceği şekilde eğilin. Bekçi fenere çıkınca iskelenin başındaki merdivenlerden çıkıp ilerleyin ve gemiye girin. Kapıyı okulun oradaki adamdan aldığınız anahtarla açın. Odanın ışıklarını yakın. Geldiğiniz kapının yan tarafında bir kasa göreceksiniz. Kapağını açın ve içine fırçayı koyun. Odanın karşısında ki dolaba elektrik akımının ulaşmadığını göreceksiniz. Şimdi dolaptan altınları çalın.
    Bölüm 2:
    Şimdi tekrar okuldasınız.Kadınlarla konuşun ve buradan çıkın. Sağ taraftaki kapıdan girin ve çocukla konuşun. Çocuğa ^^bag of marbles^^ı verin ve ^^potion^^u alın. Odanın diğer tarafında ki tezgahtan tavuk parçasını alın ve buradan çıkın. Önceden fırçayı aldığınız yere gidin. Orada bir adam göreceksiniz. Adamla konuşun ve ona tavuk parçasını verin. Şimdi adamın yanında bulunan küçük fıçıdan, boş olan şişenize şarap doldurun. Bunu yaptıktan sonra okulun karşı tarafında oturan adama tekrar gidin. Potion'u verin; adam bunu içince uyuyacaktır. Adamın sağ tarafında bir sepetin asılı olduğunu göreceksiniz. Sepeti tutan iplerden biri, merdivenlerin alt kısmına bağlanmış. Bunu biraz gevşetin. Sepet şimdi biraz aşağı inecektir. Sepetin içinden ^^sousage^^i ve kapı kolunu alın. Merdivenlerden yukarı çıkın. Kapı kolunu kullanarak, kapıdan içeri girin. Işıkları yakın ve yatağın oradan anahtarı alın. Köpeğin yanına gidip, önüne kemik parçasını koyun. Şimdi köpek klübesinin sağ tarfında ki, sarı kapıdan yeni aldığınız anahtarı kullanarak geçin.
    Bölüm 3:
    Merdivenlerden aşağı inin ve sağ tarafa doğru yürüyün. Araba onaran adamın yanına gidin. Adam arabanın motoruna doğru hafifçe eğilince, kerpeteni alın. Şimdi arabanın arka tarafına gidin. Duvara asılmış bir çan göreceksiniz. Önce kerpeteni kullanın, şimdi çanı alın ve buraya ilk geldiğiniz merdivenlerin oraya gidin.Biraz daha ilerleyin, yeşil ceketli adamın önüne gelin ve çanı kullanın. Şimdi merdivenlerin kenarına geçin ve çanı merdivenlere vurun. Adam aşağı düşünce merdivenlerden çıkın ve ilerleyin. Kapıdan girince satranç tahtasına benzeyen bir masanın üzerinden, küçük ağırlığı alın. Çalışma masasının arkasında ki teraziye ağırlığı koyun. Kasa açılınca, içinden çıkan mücevheri alın. Şimdi geldiğiniz kapıdan geri çıkın. Demodan sonra kendinizi bir odanın içinde bulacaksınız. Büyük fıçının sol tarafına doğru gidin ve köşeden tahta parçasını alın. Duvarda iki tane kol göreceksiniz. Sol taraftakini indirin ve tahta parçasıyla sıkıştırın. Sonra diğer kolu indirin. Alarm çaldıktan sonra uykusunda sayıklayan adamın yatağının yanına gidin ve yeşil şişenin oradan anahtarı alın. Periskobun altında ki, sandığın üzerine çıkın ve periskoptan dışarı bakın. Şimdi anahtarı kullanarak kapıyı açın ve çıkın. Yolu takip edin ve ileride ki merdivenlerin biraz gerisinde bulunan duvarın arkasından çakmağı alın. Sonra çitlerle kaplı büyük bir alana gelinceye kadar yürüyün. Çitlerin krenarında bulunan sandıklara basın ve bahçeye girin. Sağ tarafta ki duvarın bulunduğu yerin biraz karanlıkta kaldığını göreceksiniz. Buradan mumu alın. Evin sol tarafında ki masadan makası alın ve ipin altına mumu koyun. Çakmakla mumu yakın ve demoyu izleyin.
    Bölüm 4:
    Oyuna başlayınca kayığını boyayan adamın yanına gidin ve fırçayı alın. Adamla konuştuktan sonra fırçayı boyaya batırın. Merdivenlerden çıkın ve ilerleyin. Pencerenin önünden tenekeyi alın ve tekrar ilerleyin. Dövme yapan adamla konuşun. Sonra sol tarafa doğru ilerleyin ve oradan yağdanlığı alın. Şimdi kayığını boyayan adamın oraya kadar dönün ve kayığın zıt tarafına doğru gidin. İskelenin başında duran yeşil ceketli adamın yanına gidin ve boyalı fırçayı gözlerine sürün. İlerleyip balıkçıyla konuşun ve tenekeyi adama verin. Geri dönüp diğer iskelenin olduğu yere gidin. Kayıkta oturan adamın bulunduğu yerin ilerisnden tahta parçasını alın ve kayıkçıyla konuşun. Geri dönün ve yukarı doğru gidin. Sirk sahibi Marcello'yla konuşun. Adamın solunda bulunan kavanozu, tahta parçasıyla düşürüz ve kenarda ki müzik kutusunun kolunu çevirin. Marcello bayılınca, yağdanlığı adamın üzerinde kullanın ve pusulayı alın. Şimdi dövmecinin yanına gidin ve sol taraftaki rafın vidasını gevşetin. Adam bayılınca haritayı alın ve iskelede kayığın içinde bekleyen adama gidin. Haritayı ve pusulayı ona verin. İşte sonunda oyunu bitirdiniz...


#05.07.2009 06:42 0 0 0