Transfer Time Calculator

Son güncelleme: 05.07.2009 18:49
  • Transfer Time Calculator İndir - Transfer Time Calculator Download - Dosya Transfer Süresi Hesaplama - Dosya Transfer Süresini Hesaplama Programı

    Dosya transfer sürenizi hesaplayın...

    Dosya transfer etmeniz gerektiğinde,
    bu ufak araç gerekli hesaplamaları sizin için yapacak.

    noimage

    Program kurulum gerektirmediği gibi sadece 44 kb'lık bir dosyadan oluşuyor.

    Transfer Time Calculator, özellikle sistem yöneticileri için çok kullanışlı olabilecek, güçlü ve ufak bir yazılım. Bu programın özelliği büyük dosyaları farklı sunucular veya bilgisayarlar arasında transfer etmeniz gerektiğinde size yaklaşık olarak ihtiyacınız olan süreyi gösterebiliyor olması. Ücretsiz ve kurulum gerektirmeyen bu ufak uygulamayı kullanmak için tek ihtiyacınız olan iki temel bilgi.

    Bu bilgilerden ilki ağınızın veri transfer kapasitesi. Yerel bir ağ üzerinden dosya transferi yapmanız gerektiğinde genellikle daha geniş bir transfer kapasitesine sahip olabilirsiniz ama internet üzerinden benzer bir işlem yapmanız gerektiğinde işiniz daha uzun sürebilir.

    Transfer Time Calculator'da üst bölüme transfer ağınızı genişliğini, alt bölümüne ise transfer etmek istediğiniz dosyanın büyüklüğünü yazıp "Calculate" tuşuna basmanız yeterli. Bu sayede örneğin 100Mbit/saniye bir bağlantı üzerinden 100 GB dosya transfer etmenin yaklaşık olarak 2 saat 37 dakika ve 1 saniye süreceğini kolaylıkla hesaplayabilirsiniz.

    Download

    Transfer Time Calculator

    Sunucunuzun veya bilgisayarınızın veri transferin kapasitesinden emin değilseniz,
    şu adresteki araçlardan yararlanabilirsiniz...
#05.07.2009 18:49 0 0 0