Milföylü pidenin yapılışı - milföy - Milföylü pide tarifi

Malzemeler

8 adet milföy hamuru
250 gram kıyma
2 soğan
2 sivribiber
2 domates
yarım demet maydanoz
karabiber
tuz.

Yapılışı

Soğanı yemeklik doğrayın, domates ve biberi küçük küçük kesin. Maydanozu ince ince kıyın. Daha sonra tuzu ve karabiberi karıştırın. Pidenin iç harcını hazırlayın. Milföy hamurlarına hazırladığınız harcı paylaştırın. Karşılıklı köşeleri kıvırıp üzerine yumurta sarısı sürün. Az yağlanmış fırın tepsisine dizin. Üzerine domates ve biber koyarak süsleyin ve orta sıcaklıktaki fırında 25 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 407
favori
like
share