Dört büyük kulübten Bıçakcıya tehdit..

Son güncelleme: 13.06.2005 19:08
  • Dört büyük kulübün başkanı dün İstanbul Swissotel'de Levent Bıçakcı'yı sürpriz bir toplantıya davet etti. Aziz Yıldırım, Özhan Canaydın, Yıldırım Demirören ve Atay Aktuğ, Bıçakcı'yı adeta dörtlü kumpasa alarak havuz sistemiyle ilgili sıkıntılarını, sert bir üslupla dile getirdiler. Dört başkan da, ligin reytingini kendilerinin sağladığını öne sürerek, "Gerekirse havuzu deleriz" tehdidinde bulundu.

    4 Büyük Tehdit

    Dört büyük kulüp dün İstanbul Swissotel'de Levent Bıçakcı'yı özel bir toplantıya davet etti. Sadece Pasfotomaç'ın izlediği yemekte federasyona rest çekildi.

    Futbol Federasyonu Mali Genel Kurulu'nda Anadolu kulüplerinin havuz sisteminden daha fazla pay istemeleri üzerine çıkan tartışmalara dört büyükler ağırlığını koydu. Dün bir araya gelen Aziz Yıldırım, Özhan Canaydın, Yıldırım Demirören ve Atay Aktuğ, Futbol Federasyonu Başkanı Levent Bıçakcı'yı Swissotel'e davet ederek üç saate yakın görüştüler.

    BIÇAKCI: MİSAFİRİM
    SWISSOTEL'İN 10. katındaki Boad Room adlı salonda gerçekleşen yemekli toplantıya Canaydın, Demirören ve Aktuğ saat 18.40'ta birlikte geldiler. 19.15'te otele gelen Bıçakcı ise PASFOTOMAÇ muhabirine, "Benim bu toplantıdan haberim yoktu. Konuyu da bilmiyorum. Açıkcası ben onların misafiriyim" açıklamasını yaptı.

    BAŞKAN TERLEDİ
    SAAT 19.30'da Aziz Yıldırım'ın otele gelmesiyle sürpriz toplantı start aldı. Dört başkan Boad Room'un kırmızı deri koltuklarında Bıçakcı'yı terleten isteklerini sıraladılar. Başkanlar, Süper Lig'in reytingini dört büyük kulübün sağladığına dikkat çekerek, gelirlerin dağılımının da buna paraler olması gerektiğini ifade ettiler.

    NANKÖRLÜK!
    YILLARDIR tüm kulüplerin birlikte hareket ettiğine değinen başkanlar, "Bizden habersiz bir şekilde davranmaları büyük saygısızlık. Yıllardır onların yıldız futbolcularını transfer ederek kaynak yaratıyoruz. Karşılığı bu mu, nankörlük ediyorlar. Oysa biz onlara bizim parçamızmış gibi davranmıştık" diye çıkıştılar.

    MİLLİ GELİRDEN PAY!
    MİLLİ Takımı kendi futbolcularının sırtladığını belirten başkanlar, "Biz de Milli Takım gelirlerinden pay mı isteyelim? Unutulmasın ki, havuz bizim sayemizde doluyor. Aksi halde havuzu deleriz" diyerek tehdit ettiler. Bıçakcı ise konuyu Başbakan ve Kulüpler Birliği ile görüşeceğini söyledi.
#10.06.2005 12:22 0 0 0
  • Bu federasyon gitmeli işin içinden çıkılmaz bir kaosa sürüklüyor Türk futbolunu, haber için teşekkürler gözüm
#12.06.2005 17:39 0 0 0
  • Eyvallah gözüm aynen katılıyorum sana..
#12.06.2005 17:40 0 0 0
  • Siyesi Katkılarla seçilen federasyon bukadar olur destekleyenler bile karşı çıkmaya başladı başımıza taş yağacak
#13.06.2005 01:31 0 0 0
  • bazileri cok mutluydu bu "serefli" baskan geldiginde. nasil olduda simdi döndüler acaba
#13.06.2005 15:19 0 0 0
  • Iğneyi çıvaldız gösterme rolü bunlar yine çok iyi olurlar merak etmesin kimse bunun dumanı yine bize zarar verir.Nedense ateş hep istenbulda yanar ama yangından zarar gören sadece Trabzon olur.
#13.06.2005 19:08 0 0 0