Pratik Saç Modeli önerileri

Son güncelleme: 06.07.2009 22:33
  • pratik saç modelleri - yaz için pratik saçlar - gölge görünümlü saç - saçınız için pratik modeller

    Kuaföre gitmekten bıktıysanız ya da yaratıcılığınızı kullanmak istiyorsanız saçınızı kendiniz boyamaya ne dersiniz? Buna bir türlü cesaret edemiyorsanız belki aşağıdaki yazı fikrinizi değiştirebilir.

    Üstelik bu küçük tüyoları uygulamak için saçınızı kestirmeniz de gerekmiyor! İşte size saçınızda uygulayabileceğiniz birkaç eğlenceli tarz:

    Köpüklü saç

    Elinize bir avuç dolusu köpük sıkarak bunu nemli saçınıza sürün. Başınızı öne eğin ve bu şekilde köpüğü saçınıza yedirin. Saçlarınızı geri attığınızda hacimli ve dolgun görünüilü bir saça kavuşacaksınız.

    Örgülü çıtır

    Saçınızı ensenizde at kuyruğu yapın ve daha sonra da örün. Ucuna da renkli bir lastik takarak saçı tutturun. Bu şekilde tam bir yaz çıtırı olarak sokaklarda dolaşabilirsiniz.

    Ayrığı değiştirin

    Saçınız için çok basit ama etkili bir değişiklik mi istiyorsunuz? Hemen ayrığınızın yerini değiştirin. Saçınızı sürekli ortadan ayırıyorsanız bu sefer yandan ayırmayı deneyin. Bu değişim hemen farkedilecektir.

    Seksi yaz güzeli

    At kuyruğu yaptığınız saçınızı kuyruğundan yukarı doğru kıvırarak bunu büyük bir klipsli tokayla ensenizde tutturun. Bunuu yaparken yüzünüde de birkaç parça saç düşürmeyi de unutmayın.

    Ahenkli gölgeler

    Saçınızın rengi koyuysa çok açık renk gölge attırmamaya özen gösterin. Doğal renginizle uygun gölgeler sert ifadenizi yumuşatacaktır.

    Saçınız parlayacak

    Kuruladığınız saçınıza saçınızı canlı ve parlak gösterecek bir sprey sıkın. Bu sprey sayesinde saçınızdaki kırıkları ve cansız görüntüyü saklamış olacaksınız.

    Aksesuarlarla renklendirin

    Özellikle bahar ve yaz aylarında saçınıza takacağınız rengarenk tokalar ve saç yüzükleriyle hem kıyafetinizi hem de ruhunuzu canlandırmış olacaksınız.

    Islak saçın büyüsü

    Önce nemli olan saçınıza yumuşak bir sprey sıkın. Daha sonra parmaklarınızla saçlarınızı karıştırın. Islak görünümlü bu saçlarla çok hoş görüneceksiniz.

    Bandana zamanı

    Saçlarınızı geriye doğru tarayın ve kıyafetinize uygun renkte seçtiğiniz bandananızı saçınızın başlangıç çizgisinden biraz geriye gelecek şekilde takın.

    Kıvırcık güzellik

    Saçınızı bölümlere ayırın ve sıcak bigudilerle sarın. Soğuyana kadar bekleyin ve bigudileri dikkatlice çıkartın. Dalgaların etkisi geçene kadar kıvırcık saçın keyfini çıkartın
#06.07.2009 22:33 0 0 0