Ahmet Arıman - Ahmet Arıman Kimdir - Ahmet Arıman Biyografisi

1955 doğumlu müzisyen ve sineması oyuncusudur. Hababam Sınıfı'nda Hayta ismail rolündedir.



Halen İstanbul'da çeşitli lokallerde müzisyenlik yapmaktadır.

Filmografi

* Hababam Sınıfı - 1975
* Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı - 1975
* Bizim Aile - 1975
* Hababam Sınıfı Uyanıyor - 1976
* Hababam Sınıfı Tatilde - 1977
* Gülen Gözler - 1977
* Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor - 1978
* Neşeli Günler - 1978
* Sultan - 1978
* Hababam Sınıfı Merhaba - 2003

Diziler

* İkinci Bahar - 1998

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 832
favori
like
share