Etli Kestane Yahnisi

Son güncelleme: 08.07.2009 00:01
  • Etli Kestane Yahnisi tarifi - Etli Kestane Yahnisi yapılışı -Etli Kestane Yahnisi malzemesi


    Malzemeler
    2 çorba kasigi margarin
    1 adet sogan
    500 gr kusbasi et
    500 gr kestane
    1 çorba kasigi domates püresi,(istege göre)
    1 çay kasigi tarçin
    tuz ve karabiber.

    Yapılışı
    tencereye margarini alin.eriyince yemeklik dogradiginiz sogan ve kusbasi iriliginde keslmis etleri ilave edin.kuvvetli ateste suyunu salip çekene dek kavurun.üstünü örtecek kadar sicak su koyun.kisik ateste yumusayincaya kadar pisirin.kestaneleri yikayin.biçakla üzerlerini çizin.firinda ya da izgarada pisirin.kabuklarini soyun.etlerin üzerine ilave edin.domates püresi,tuz ve karabiber ekleyin.10 dak.daha pisirin.üzerlerine(isterseniz) tarçin serpin...
#08.07.2009 00:01 0 0 0