Altın Misali Şişeler

Son güncelleme: 08.07.2009 10:53
  • Altın Misali Şişeler - Altın Şişeler - Şişe Yapımı

    Şişeleri sadece dolaba su koymak için kullanmayanlardansanız, size harika bir dekoratif önerimiz var! Altın görünümlü şişelere ne dersiniz?

    noimage

    Şişe süslemesi, adeta sanat haline dönüştürebileceğiniz, yaratıcılıkta sınırı olmayan, zevkli bir hobi olabilir. Biz, sarı rengin büyüsüne kapılıp simlerle süslü şişeler yaptık. Denemeye değer...

    Elinizde olan veya satın alacağınız herhangi bir şişe takımına bu uygulamayı yapabilmek için önceden nasıl bir şişe yaratmak istediğinize karar vermeniz gerekiyor. Süsleme için kullanacağınız aksesuarları temin ettikten sonra işe başlamanız ve bitirmeniz yarım saatinizi alacaktır. Sarı renkli simli kurdeleler, kelebek aksesuarlar, boncuklar ve şeritlerin yardımıyla süslediğimiz şişelerin tıpalarına da misinayla çeşitli aksesuarlar bağladık. Malzemelerimizi şişelere yapıştırmak için de silikon tabancası kullandık.

    Bir diğer seçenekte renkli taşlar. Örneğin renkli taşlar alabilir ve silikon tabancasıyla, bu renkli taşları şişelerin üzerine yapıştırabilirsiniz. Böylece rengarenk ve neşe saçan şişeleriniz olacak. Eğer minimalist ya da modernizmi benimsemiş bir eviniz varsa, bu tarz renkli şişeler evinize daha çok yakışacaktır.
#08.07.2009 10:53 0 0 0