Giderken

Son güncelleme: 08.07.2009 14:37
  • Arkana bile bakmadın giderken Keşke dönüp bir kez baksaydın.O zaman yarattığın en kazı başkalarından dinlemek yerine, kendi gözlerinle görürdün.Arkadan koşup ''GİTME'' diyemedim.Kelimeler boğazımda düğümlenirken,gözyaşlarım kaynar su gibi içime akıyor hergün.Canım yanıyor ve sen bunu ne görüyorsun ne de hissediyorsun.Bir başkasıyla el ele dolaşırken ben hala ellerimi ellerinde hissediyorum.Sen benimsin hala! Ben seni başkasına vermedim ki, ben seni bırakmadım ki! Sen neden bıraktın beni ? Senden sonra her şey yıkıldı, hiçbir şey doğru düzgün gitmedi, gitmiyor

    Hayatımın merkezinde bulunuyordun. Yani beni yaşatan kalbim gibiydin.Yaşama sebebim ,ekmeğim,suyumBelki bu yüzdendir insanlar,hayata karşı yabancı olmam.Çok sevdiğimi söyleyemem ama geceleri sabah ettiğim ''yalnızlık''bile bana deva olmadı.Korkum senden sonra yalnız olmak değil,sen, kaybetmekti,ve KAYBETTİM Ahh bir sorsaydın beeeGitmek mi zor ya da kalıp bir bilinmeyenin ardından ağlamak mı?

    Bırak bütün bunları artık diyorum kendime.bu söylediklerim,döktüğüm yaşlar ve bekleyişler işe yaramayacak.o güzelim günleri geri getirmeyecek.

    Ey görkemlilerin ışığı!Ben senden sonra sadece bir içki şişesi içinde yüzüyorum.Onun içinden ne zaman çıkacağımı bilmiyorum ama bende senin gibi bir gün başkasını seveceğim.Sende bulamadığım sevgiyi ,ilgiyi bana bir başkası sunacak.Yıllar sonra arkama bakıp seni hatırlayacağım.Kırık bir kalbin içindeBirde yanında bu kısa şiirle.:

    ''bir gün doğacak güne tekrar hükmüm geçecek
    Güneşi ben batırıp,
    İstediğim zaman doğmasına ben izin vereceğim.
    Hüzünlü şarkılar dinlemeyeceğim
    Ve içki içip,iç çekmeyeceğim kendi halime
    Çekip gittikten sonra
    Sadece kendim için yaşayacağım''

#08.07.2009 11:02 0 0 0
  • 'bir gün doğacak güne tekrar hükmüm geçecek
    Güneşi ben batırıp,
    İstediğim zaman doğmasına ben izin vereceğim.

    :) çok güzeldi emeğinize sağlık...
#08.07.2009 14:37 0 0 0