Ela Quality Resort Hotel - Antalya

Son güncelleme: 08.07.2009 20:55
  • Ela Quality Resort Hotel - Alternatif Tatil
    noimage

    Tesis Özellikleri : Tesis Antalya nın en güzel ilçelerinden olan Belek e yer almaktadır. 5 yıldız ünvanına sahip olan resort hem kaliteli hem de oldukça şık ve gösterişli bir oteldir. toplam 583 oda ve 1200 yatak kapasitesine sahip olan otel, villaları, gölevleri, standart odaları ve konforlu birçok kaliteli odasıyla da her zevke hitap etmektedir

    noimage

    Tesis Aktiviteleri : Tesiste; spor aktivitelri, dans kursları, havuz partileri, fitness center, aerobik, su jimnastiği, su kaydırağı, trambolinde zıplamak, tenis, mini golf, plaj voleybolu, bilardo, masa tenisi, bowling, amfi tiyatroda canlı müzik ve içki partisi, barlar ve birçok aktivite mevcuttur.

    Oda Özellikleri : Otelin odalarında; zemin halı, banyoda küvet ve WC, LCD tv, merkezi klima sistemi, ücretsiz internet bağlantısı, özel kasa, mini bar, fön makinası, deniz ve kara manzaralı balkon ve telefon mevcuttur.

    noimage

    Açıklama : Belek 5 yıldızlı resortlarından biri olan Ela Quality Resort Hotel, Belek te herşey dahil hizmet veren oteller arasındadır. Aynı zamanda Antalya göl evi olan oteller statüsünde de yer alan bu otel misafirlerine kusursuz ve güleryüzlü hizmet anlayışını konu edinmiştir. Ela Quality Resort Hotel fiyatları hakkında bilgi almak için otelin kendi sitesini ziyaret ediniz.

    Telefon : (+90) 0242 710 22 00
    Fax : (+90) 0242 715 27 75
    Web : www.elaresort.com
    Yerleşim
    İl - İlçe - Bölge : Antalya - Belek - Belek -
    Adres : İskele Mevkii, Belek-ANTALYA
#08.07.2009 20:55 0 0 0