Akapunktur ile zayıflama yöntemi

Son güncelleme: 09.07.2009 14:00
  • Akapunktur - zayıflama - Akapunktur yöntemleri
    noimage
    Birbirinden ünlü isimler ayda ortalama 10 kilo verdiren akapunktur yöntemi ile zayıflıyor. Ünlülerin tercih ettiği akupunktur uzmanı Doktor Faruk Öncel ünlü hastalarının özelliklerini anlattı. Birbirinden ünlü isimler ayda ortalama 10 kilo verdiren akupunktur yöntemi ile zayıflıyor.
    Bülent Ersoy, İbrahim Tatlıses, Gönül Yazar, Seren Serengil, Harun Kolçak, Mahmut Tuncer, Tamer Yiğit, Seyyal Taner, Nazan Şoray, Necla Nazır, İsmail Hazar akupunktur ile forma giyerek hayranlarının karşısına çıkan ünlülerden sadece birkaçı.
    Akupunktur nedir?
    İnsan vücudunun dışarıdan ve içeriden bozucu faktörlerin, sebeplerin oluşturduğu rahatsızlığı ortadan kaldırarak düzelten, vücudu orijinal kendisi haline getiren tedavi yöntemine akupunktur deniliyor.
    Neden kulak?
    İnsan vücudunun dinamosu kulak. Vücuttaki tüm organların kulakta birer noktası var. Bu noktalar elektronik aletlerle tespit edilebilir. Bazı noktalar elle veya gözle de tespit edilebilir. Kulaktan kontrol ile kişinin rahatsızlığının sebebi ortaya çıkartılır. Buna göre akapunktur ile zayıflama yöntemi uygulanır.
    Akupunktur ile neler tedavi edilebilir?
    Bölgesel veya genel zayıflama, cinsel sorunlar, fıtıklar, felçler, migren ve her tür ağrılar, gastrit bunlardan birkaçı. Doktor Öncel, kendisine iki büklüm gelen felçli hastayı 30 seanslık uygulama sonrasında yürüyerek evine gönderdiğini söylerken, çok şiddetli migren ağrılarını 70 saniyede geçirdiğini, 3 dakikada hiç ağrı kalmadığını, 5 dakikada ise tamamen tedavi ettiğini belirtiyor. Sigara bırakmak isteyenlerde ise bir seansta başarı oranı yüzde 80'e ulaşıyor.
    Akupunktur ile ne kadar kilo verilebilir?
    Kendi kendini aç bırakarak, vücuda dışarıdan müdahale etmeden zayıflamak isteyen birisi ayda 2 kilo kadar verebiliyor. Akupunktur ise vücudu düzene koyduğu için ortalama 100 kilo olan bir kişi ayda 10 kilo verebilir. Kilo arttıkça verilen kilo da artıyor. Doktor Öncel'in tedavisiyle zayıflama rekoru 107 kilo. Ekranlara da çıkan Fatma Melike Yılmaz 10 ayda 107 kilo zayıfladı. Şu anda ise tedavisi süren 220 kiloluk bir hastası var. 220 kilo ile başlayan ve üç buçuk ayda 65 kilo zayıflayarak 150 kiloya inen hastanın tedavisi ise devam ediyor.
    Akupunktur ile nasıl bir diyet uygulanıyor?
    Akupunktur tedavisinden sonra günü 10 öğüne bölen bir diyet uygulanıyor. Diyetin temelinde sıcak su ve sodalimon karışımı var. Her saat başında sıcak su içilmesi gerekirken, belirli aralıklarla katı gıda olarak seçilen sebzeler ve meyveler yenilebiliyor. Diyette kesinlikle tuz, şeker, un, yağ, baklagiller alınmıyor. Akupunktur uyarıcıları vücudu dengeye getirdiği için insan vücudu da bu maddelere ihtiyaç duymuyor. Zayıflama, akapunktur uyarıcıları kulağa takıldığı andan itibaren başlıyor. Akupunktur ile zayıflama süresince hiçbir ilaç veya tıbbi müdahaleye de ihtiyaç duyulmuyor
    Dr.Faruk Öncel
#09.07.2009 14:00 0 0 0