Kasabian West Ryder Pauper Lunatic Asylum 2009

Son güncelleme: 10.07.2009 12:54
  • Kasabian West Ryder Pauper Lunatic Asylum 2009 - Kasabian - West Ryder Pauper Lunatic Asylum - Kasabian 2009 - West Ryder Pauper Lunatic Asylum Yeni Albüm

    Kasabian - West Ryder Pauper Lunatic Asylum

    KASABIAN'DAN YEPYENİ ALBÜM!

    noimage

    Vokal'de Tom Meighan, gitar ve keyboard'da Sergio Pizzorno, bass'ta Chris Edwards ve davul'da Ian Matthews ile Kasabian, günümüzün en başarılı İngiliz gruplarından biri olarak kabul ediliyor!
    Geçtiğimiz yıl Oasis ile birlikte turneye çıkan Kasabian'ın Rock FM'in katkılarıyla ve Sony Music etiketiyle yayınlanacak olan üçüncü albümünün adı: "The West Rider Pauper Lunatic Asylum".

    Yeni albümün ilk videosu ise "Vlad The Impaler" adlı şarkıya çekildi! Serge Pizzorno imzalı bu şarkının prodüktörlüğünü Serge'in yanı sıra Gorillaz ve DJ Shadow'la da çalışmış olan Dan The Automator üstleniyor. "The West Rider Pauper Lunatic Asylum" adlı albümün eş zamanlı olarak müzikseverlere sunulan diğer şarkısı ise "Fire" oldu. "Underdog" adlı şarkı ise Sony Bravia'nın yeni reklamlarında da kullanılıyor. Reklamı ve de yeni "Vlad The Impaler" videosusunu grubun resmi sitesinden izleyebilirsiniz.

    Tom Meighan'ın vokalleriyle yüksek enerjili bir şarkı olan ve "Kazıklı Voyvoda"nın konu alındığı "Vlad Impaler" şarkısı; Serde Pizzorno'nun da özetlediği gibi "Tam bir türler karmaşası!".

    KASABIAN fırtınasına hazır olun!


    Albüm İçerik

    https://www.main-board.com/album-kapaklari/243447-kasabian-west-ryder-pauper-lunatic-asylum-2009-a.html
#10.07.2009 12:54 0 0 0