Ankara Yüzme Havuzu

Son güncelleme: 10.07.2009 23:12
  • Ankara Yüzme Havuzu - Melikşah Yüzme Havuzu - Ankara Termal Kaplıcaları
    HAFTAİÇİ : 11:00 - 23:00
    HAFTASONU : 11:00 - 18:30 ** Ailelere Özel (Damsız girilmemektedir.)
    18:30 - 23:00 ** Sadece Baylara Özel
    BAYRAM VE RESMİ TATİLLERDE : 11:00 - 18:30 ** Ailelere Özel (Damsız girilmemektedir.)
    18:30 - 23:00 ** Sadece Baylara Özel
    saatleri arasında, haftanın her günü hizmet vermektedir.

    Havuzumuzun suyu TERMAL sudur. İçerisinde kükürt bulunmaktadır ve devamlı taze filtre edilmiş termal su dolup, diğer taraftan boşalmaktadır. Bu sayede suyun ısısı korunup, temizlenmektedir. Doğal termal su, içeriği sayesinde saça, cilde ve kadın hastalıklarına iyi gelmektedir. Suyun içinde sadece genel havuz suyu koruma ilaçları bulunmaktadır. Bunlar suyun niteliğine zarar vermemektedir.
    Kapalı havuzumuz tam olimpik ölçülerde (50 metre x 25 metre) olup, spor amaçlı kullanım için çok uygundur. Derinlik kapalı havuzda 1.90 m olup heryerde eşit derinlik mevcuttur. Kapalı havuzun içinden su tüneli sayesinde açık havuza bağlantı sağlanmıştır. Açık havuzumuzda derinlik sabit olmamakla birlikte çocuk havuzu mevcuttur.
    Tesisimizde ihtiyacınız olabilecek havuz malzemelerini temin edebilirsiniz. Bunlar çeşitli ebatlarda simitler, kolluklar, deniz topu, mayo ve havlu olarak sıralanabilir. Havuzlarımızda, özellikle kapalı havuzumuzda güvenliğinizi sağlayan görevlilerimiz görev yapmaktadır. Buna rağmen yüzme bilmeyenlerin ve çocukların simit veya can yeleği kullanmasını tavsiye ediyoruz.
    Havuzumuzda çeşitli yaz okullarının verdiği eğitimler ile çocukların yüzme öğrenmesi için çalışmalar yapılmaktadır. Hijyen açısından havuza kıyafetle veya ayakkabı ile girilmesi kesinlikle yasaktır. Yaz okullarının çalışmaları sırasında ziyaretçiler kabul edilmemektedir.
    Restaurant, kafeterya ve bar bölümlerinden istediğiniz yiyecek ve alkollü- alkolsüz içeceklere uygun fiyatlara temin edebilirsiniz.
    Menülerde döner, hamburger, her tür ızgara çeşitleri, mezeler, kızartmalar, meyve, sıcak- soğuk, alkollü-alkolsüz içecek çeşitleri vb. bulunmaktadır.

    Dışarıdan yiyecek ve içecek kabul edilmemektedir. Piknik ve mangal gibi imkanlarınız bulunmamaktadır, tesis içinde yasaktır.

    Güneşlenme alanımız çimlerle kaplıdır. Şezlong ve şemsiye ücretsizdir. Saat sınırı yoktur. Güneşlenme alanımızda güneşlenirken bardan yararlanabilir, yemek yiyebilirsiniz.

    TESİSTEN FAYDALANABİLMEK İÇİN UYMANIZ GEREKEN ZORUNLULUKLAR

    Tesisimize dışarıdan yiyecek içecek sokulması yasaktır.
    Havuza kıyafetle girilmesi kesinlikle yasaktır. İzleyici kabul edilmemektedir.
    Pazarlık yapmak kesinlikle yasaktır. Basın - asker - öğretmen indirimi uygulanmamaktadır.
    Haftasonu ve resmi tatillerde havuzumuza damsız baylar girememektedir.
    Kıyafetle içeri girmek yasaktır.
    Eşi havuza giremeyecek bayların da tesisteki havuzlardan faydalanması mümkün değildir.


    DAHA FAZLA BİLGİ EDİNMEK VEYA REZERVASYON İÇİN LÜTFEN ARAYINIZ.

    TEL : 0-312-822 42 11 (3 HAT)
#10.07.2009 23:12 0 0 0