Antalyaspor 1 - 2 Fenerbahçe 7.Hafta Turkcell Süper Lig Maçı

Son güncelleme: 30.09.2009 12:45
  • Antalyaspor Fenerbahçe Maçı - Fenerbahçe Antalyaspor Maçin Golleri - Antalyaspor Fenerbahçe Maça Dogru - Fenerbahçe Antalyaspor - Antalyaspor Fenerbahçe


    noimage
    noimage

    STAD: Antalya Atatürk Stadi
    YAYIN: Lig TV Naklen

    SAAT:

    HAKEMLER:


    Fenerbahçe Antalyaspor maclari - Fenerbahçe Antalyaspor maci - Fenerbahçe maclari - Antalyaspor Fenerbahçe maclari - Antalyaspor Fenerbahçe maclari - Antalyaspor - Fenerbahçe maci2008 Fenerbahçe Antalyaspor maci - 2009 Antalyaspor Fenerbahçe maci - Antalyaspor Fenerbahçe maci - Fenerbahçe Antalyaspor maçın hakemi - Fenerbahçe Antalyaspor 11 hafta maçı
#11.07.2009 01:45 0 0 0
  • antalya ekibi sağlam bir ekip ama f bu takımı kolay yener
#12.07.2009 23:00 0 0 0
  • bu macida alirsak kendi rekorumuzu kiriyoruz

#21.09.2009 17:04 0 0 0
  • Kanarya rekor peşinde

    Süper Lig'de yoluna kayıpsız devam eden Fenerbahçe, kendi rekorunu egale etmek için Antalya deplasmanına çıkıyor.


    Galatasaray'la birlikte şimdiden müthiş bir yarışa giren sarı kanarya, ilk 6 haftadaki başarısını tekrar ederek 1964/65 sezonundaki en iyi başlangıç rekorunu yenilemek istiyor.
#26.09.2009 10:39 0 0 0
  • 2-1 tahmnim fener zorlancak çünkü rakipolerini hep basite alıor açık arayla yenmicek
#26.09.2009 10:47 0 0 0
  • Basitçe yenebileceğimiz bir takımdır banko fenerimiz yenecektir ...
#26.09.2009 12:12 0 0 0
  • yenmek önemlimi renkdaşım önemli olan farkla yenmek değiilmi
#26.09.2009 12:16 0 0 0
  • guiza gene dünyaları kaçırmış direklerde patlamış 3 pozisyonda ama 2. golde aist yaparak kendini affettirdi ama gene dünya küfür yemiştir. 2. goldede eğer semih süratini kesmeyip bir adım daha atsa ofsayt düşücekti ve maç 1-1 biticekti ben özetleri izledim o 2. golde kendi kendime dedim bu anltayada 2 oyuncu birdenmi atıldı acab dedim ama baktım atılmamış alexte güzel paslar vermiş ama değerledirememiş guiza :D
#26.09.2009 23:18 0 0 0



  • Turkcell Süper Lig'de 7. hafta mücadelesinde Fenerbahçemiz, Antalyaspor deplasmanına konuk oldu. Antalya Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Fenerbahçemiz 2-1 kazandı.

    Takımımıza galibiyeti getiren golleri 9. dakikada Kazım ve 90 dakikada Semih kaydetti.

    Bu galibiyetin ardından Fenerbahçemiz 7'de 7 yaparak puanını 21'e çıkardı ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturduk.

    Önümüzdeki hafta Fenerbahçemiz, Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda Gençlerbirliği'ni ağırlayacak.

    ALEX DENEDİ, KAZIM ATTI

    Karşılaşmanın 9. dakikasında kaptanımız Alex, ceza sahası yay çizgisinde şutunu çekti ancak bu güzel şutu Polat kurtardı. Polat dönen topu tekrar kazanan Alex, ceza sahasının sağ köşesinde bomboş durumda Kazim'ı gördü. Topla buluşan Kazım yaptığı vuruşla, kaleci Polat'ın sağında topu ağlarla buluşturdu. 0-1

    noimage



    İKİNCİ GOL ŞANSI KAÇTI

    Golden sonra takımımız atakalrını sıklaştırmaya başladı. Karşılaşmanın 15. dakikasında ceza sahasında topla buluşan golcümüz Guiza, arka direkte Bilica'yı çok güzel gördü ve ayak içinle ortasını tam adrese yolladı. Bilica, Guiza'nın bu ortasına çok güzel yükselerek kafa vuruşunu gerçekleştirdi fakat top az farkla auta çıktı.



    KAZIM HAFTAYA YOK

    Karşılaşmanın 18. dakikasında sağ kanattan topla giderken yerde kalan Kazım'a hakem devam et dedi. Bu karara sinirlenen futbolcumuz hakeme elleriyle görmüyormusun şeklinde bir hakeretinden dolayı Kazim sarı kart gördü. Ligde 4. sarı kartını gören Kazim önümüzdeki hafta Şükrü Saraçoğlu'nda oynayacağımız Gençlerbirliği maçında sahadaki yerini alamayacak.

    BU OLMAMALIYDI

    Maçta herşey istediğimiz gibi giderken; 21. dakikada orta sahanının sağından Antalyasporlu Jedinak'ın ceza sahası içine yaptığı ortada savunmamız bir anlık hata yaptı. Bu hatanın sonucunda Ali Zitouni altı pas içinden yaptığı kafa vuruşuyla topu ağlarımıza yolladı. 1-1

    KAZIM KAZIM SHOV

    Fenerbahçemiz'in, sahadaki en etkili isimlerinden biri olan Kazim, 24. dakikada Antalyasporlu futbolculardan sıyrılıp seri hareketlerle ceza sahasına girdi. Sağ çaprazdan sert bir şut çıkaran Kazım'in topu 'çatal' diye tabir edilen yerde patladı ve gol olmadı. Kazım bu maçta skoru değiştirmek adına elinden gelen herşeyi yapıyor.
    noimage

    ACIMASIZ KARTLAR

    31. dakikada duran top kazan takımımızda savunma oyuncularımız gol bulmak için Antalyaspor ceza sahasında yerini aldı. Serbest atış kullanılmadan önce ceza sahasında yerini alırken Antalyasporlu Yalçın'la ikili mücadeleye giren futbolcumuz Bilica hakem tarafından sarı kartla cezalandırıldı. 38. dakikada ise Gökhan Gönül'e Ali Zitouni faul yaptı. Rakibinin sert girişine Gökhan çok sinirlendi. Kasıt olduğu için Ali'nin üzerine yürüdü. Hakem araya girdi ve sarı kartını Gökhan'a çıkarttı.

    YİNE DİREK

    İlk yarının 43. dakikasında, Güiza'nın pasında Mehmet Topuz topla buluştu. Ceza alanı dışından topa çok sert vuran Mehmet'in topu yine direkte patladı ve oyun alanına geri döndü. Bu pazoisyonla birlikte ikinci topumuz direkten döndü. Bu pozisyonun ardından ilk yarıda başka pozisyon yakalayamadık ve ilk yarı 1-1 sona erdi.

    ŞOK SAKATLIKLAR

    Takımımızın Brezilyalı yıldızı Andre Santos ikinci yarıya sakatlığı sebebiyle devam edemeyerek yerini Uğur Boral'a bıraktı. 50. dakikada ise Gökhan Gönül'de sakatlanarak yerini Semih Şentürk'e bıraktı.

    AT BUNU GUİZA!

    54. dakikada kaptan Alex inanılmaz bir ara pasıyla Guiza'yı kaleci ile karşı karşıya bıraktı. Guiza topla birlikte ceza sahasıan girdi ancak topu Antalyaspor kalecisi Polat'ın üstüen vurdu ve net bir gol fırsatını kaçırmış oldu.

    ŞANSSIZLIK SÜRÜYOR

    İkinci yarı oyuna Dos Santos'un yerine giren Uğur Boral sol kanattan ileri çıktı. Alex'in ceza sahasına hareketlendiğini gören Uğur pasını kaptana aktardı. Ceza sahası dışından aldığı topla içeri giren Alex sol çapranzdan o usta vuruşlarından birini daha gerçekleştirdi ama top yan ağlarda kaldı.

    GUİZA KAÇIRMAYA DEVAM EDİYIOR

    Derinlemesine paslarla forvetlerimiz gole pozisyonuna sokan tecrübeli oyuncumuz Alex, maçın 76. dakikasında yine ceza sahası içine attığı derinlemesine pasla, Guiza'yı kaleci ile karşı karşıya bıraktı. Topu kontrol ederek vuruşunu yapan Guiza; topu yine kaleci Polat'ın üstüne vurdu ve bir net fırsattan daha yaralanamadık.

    YA KALECİ, YA DİREK

    80. dakikada Antalyaspor ceza sahası içindeki karambolde top Bilica'nın önünde kaldı. Bilica'nın sol ayağıyla yaptığı vuruş direk döndü. Maçta 3. kez topumuz direğe takıldı. Bu pozisyonun hemen ardından 83. dakikada Brezilyalı yıldızımız Cristian'ın yaklaşık 27 metreden vurduğu şutu Antalyaspor kalecisi Polat güçlükle çeldi. Gol için saldırdığımız bu dakikalarda bir türlü şansızlığımızı kıramadık.

    VE GOOLLLLLL!!!!!!

    90. dakikada kendi sahamızdan aldığımız topla Alex, Semih ve Guiza ile Antalyaspor yarı sahasına doğru kontrağa atağa kalktık. Rakip savunmadan herkes gol bulmak adına ileri çıktığı bu dakikada Antalya yarı alanında sadece kaleci Polat vardı. Guiza topla birlikte ceza sahasına girdi. Kaleci Polat'ın geldiğini gören Guiza, topu sağ tarafında bulunan Semih'e aktardı ve Semih topu boş kaleye yuvarladı. Bu pozisyoun ardından karşılaşmada başka gol bulamadık ve 2-1'lik galibiyetle yolumuza devam ediyoruz. 1-2


    noimage



    MAÇTAN NOTLAR (İLK YARI)
    9. dakikada Fenerbahçe'den Alex, Antalyaspor ceza alanının sağ köşesinden topa sert vurdu. Top kaleci Polat'ta kaldı.
    10. dakikada Fenerbahçe'nin golü geldi. Bu dakikada Alex'in ara pasını iyi takip eden Kazım, Antalyaspor ceza alanının sağından topu kaleci Polat'ın solundan Antalyaspor kalesine gönderdi: 0-1
    12. dakikada Antalyaspor'da sakatlanan Kerim'in yerine Hakan Özmert oyuna girdi.
    17. dakikada gelişen Fenerbahçe atağında Guiza topu Antalyaspor ceza alanına gönderdi. Bilica'nın kafa vuruşunda top üstten auta çıktı.
    21. dakikada Antalyaspor beraberliği sağladı. Bu dakikada, Antalyaspor'dan Jedinak'ın sağ taraftan uzun pasını iyi takip eden Ali Zitouni, Fenerbahçe ceza alanında uçarak topa kafayla vurdu. Top Fenerbahçe kalecisi Volkan'ın solundan filelere gitti: 1-1.
    24. dakikada Fenerbahçe'den Kazım, Antalyaspor'dan 3 oyuncuyu geçerek Antalyaspor cezaalanına girdi ve cezaalanının sağ köşesinden topa çok sert vurdu. Top Antalyaspor kalesinin çatal olarak tabir edilen iki direğin birleştiği noktaya çarparak geri döndü. Dönen topu Antalyaspor defansı uzaklaştırdı.
    33. dakikada Antalyaspor'dan Yalçın ve Fenerbahçe'den Bilica, 38. dakikada da Fenerbahçe'den Gökhan sarı kart gördü.
    40. dakikada Fenerbahçe'den Alex, Antalyaspor defansından sıyrılarak cezaalanı içine girdi ve topa dönerek vurdu. Top kaleci Polat'ta kaldı.
    43. dakikada Mehmet Topuz, Antalyaspor ceza alanının dışından çok sert bir şut attı. Top, Antalyaspor kalesinin üst direğinden geri döndü.

    MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
    53. dakikada gelişen Antalyaspor atağında Sedat'ın uzun pasını takip eden Veysel, Fenerbahçe ceza alanına girerken vuruşunu yaptı, ancak kaleci Volkan dokunarak meşin yuvarlağı kornere gönderdi.
    55. dakikada Fenerbahçe mutlak bir golden oldu. Ale'in uzun pasında topla Antalyaspor ceza alanında buluşan Guiza, Antalyaspor kalecisi Polat ile karşı karşıya kaldı. Guiza'nın vuruşunda kaleci Polat yatarak bacaklarıyla topu uzaklaştırdı.
    64. dakikada Uğur Boral'ın pasında topla Antalyaspor ceza alanına giren Ale sert vurdu. Top az farkla yandan auta çıktı.
    78. dakikada Ale'in pasında, ceza alanı içinde Antalyaspor kalecisi Polat ile karşı karşıya kalan Guiza topa sert vurdu, ancak Polat topu uzaklaştırmayı başardı.
    82. dakikada Bilica, Antalyaspor ceza alanında topa dönerek vurdu. Meşin yuvarlak yan direğe çarparak oyun alanına döndü.
    84. dakikada Kazım Antalyaspor ceza alanının dışından topa çok sert vurdu. Kaleci Polat meşin yuvarlağı güçlükle uzaklaştırdı.
    88. dakikada Ali Zitouni'nin pası ile Fenerbahçe ceza alanına giren Veysel'in sert vuruşunda, kaleci Volkan topu uzaklaştırdı.
    90. dakikada Ale'in ara pasına koşan Guiza, kaleci Polat ile karşı karşıya kaldı. Guiza topu daha müsait durumdaki Semih'e aktardı. Bu futbolcu, kaleci Polat'ın solundan topu Antalyaspor filelerine gönderdi: 1-2.

    Stat: Atatürk
    Hakemler: Yunus Yıldırım, Mustafa Emre Eyisoy, Alper Ulusoy
    Antalyaspor: Polat, Yalçın, Batak, Ertuğrul (Dk. 85 Korhan), Orhan, Kerim (Dk. 12 Hakan Özmert), Jedinak, Sedat, Ali Zitouni, Veysel, Necati (Dk. 76 Balili)
    Fenerbahçe: Volkan, Gökhan (Dk. 50 Semih), Lugano, Bilica, Wederson, Cristian, Kazım, Mehmet Topuz, Dos Santos (Dk. 46. Uğur Boral), Ale, Guiza (Dk. 90 Selçuk)
    Goller: Dk. 10 Kazım, 90. Semih (Fenerbahçe), Dk. 21 Ali Zitouni (Antalyaspor)
    Sarı Kartlar: Dk. 18 Kazım, Dk. 33 Bilica, Dk. 38 Gökhan Gönül (Fenerbahçe), Dk. 33 Yalçın, Dk. 47 Hakan Özmert, Dk. 59 Ertuğrul (Antalyaspor)
#27.09.2009 00:36 0 0 0
  • fb rahat kazanacaği bir maöi zora soktu ama çok topu direkten dondu dondüğü

    halde son dkk da buldugu golle maçi aldi ama antalyaspor çok kotu bir hata

    yapti ve cezasida ağir oldu güiza 2 tane net top kaçirdi mehmet topuz iyiyidi
#27.09.2009 12:47 0 0 0
ChE ChE foto
  • guiza sayesinde maçı izlerken kafamda saç kalmadı,alex defalarca kendisini rakip kaleciyle başbaşa bıraktı ama o her defasında topu kaleciye nişanladı,kendisinin gol kralı olmasını engellediği gibi alexinde asist kralı olmasına engel oluyor...

    alex yine alexliğini gösterdi hayatımda hiç;attıgı pasla 4 kişiyi birden rakip kaleciyle başbaşa bırakan birini görmemiştim :D
#27.09.2009 21:48 0 0 0
  • Guzaiza geçen yılki gibi oynamaya başlarsa işimiz çok zor çünkü bi yabancı hakkı ölecek ve daum guiza diye tutturursa şampiyon falan olamayız biz :(
#27.09.2009 22:34 0 0 0
  • noimage



    noimage2-1 tahmnim fener zorlancak çünkü rakipolerini hep basite alıor açık arayla yenmicek
    ben demiştim
#28.09.2009 07:56 0 0 0
  • Kanarya, Avrupa liglerinde mücadele eden yüzlerce takım arasında tek 7'de 7 yapan takım konumunda.
#28.09.2009 11:17 0 0 0
  • 9-9 inş
#28.09.2009 11:18 0 0 0
  • cok güzel site sizi kutlarım





    Sabahlara kadar namaz kılmaktan
    ayakları Şışen bir peygamberin,
    bilgisayar başında sabahlamaktan
    gözleri şişen ümmetiyiz ...
#30.09.2009 11:08 0 0 0
  • Sabahlara kadar namaz kılmaktan
    ayakları Şışen bir peygamberin,
    bilgisayar başında sabahlamaktan
    gözleri şişen ümmetiyiz ...

    Tşk ederim nurettin1
#30.09.2009 12:45 0 0 0