Yarattığın Eseri Görmeye Hazır mısın

Son güncelleme: 21.11.2008 18:24
  • noimage

    Offff diyerek, yine derin bir nefes çekerek sigaramdan başlıyorum sana bende olanları anlatmaya. Her seferinde yazardım, her buluşmamızın gecesinde sana yaşadıklarıma anlatırdım bir mektupla beraber. Belki biraz süslerdim abartırdım ama hepsi gönlümden geçenlerdi Şimdi ise sensiz kaldığım günlerimi anlatacağım sana bu mektupta Hazır mısın güzelim, hazır mısın arkanda bıraktığın o virane, o harap, o eşsiz eseri görmeye hazır mısın?

    Bu akşam beklide yalnızlığın en çok koyduğu geceler yaşanıyor veya yaşanacak, hasretinin en dayanılmaz olduğu anı yaşıyorum kalbimde. Öyle yalnız öyle mutsuzum ki bilemezsin. Neden bilmiyorum kendimi kadehlerde arıyorum bu akşam, çünkü ben senden sonra bendeki beni de kaybettim&. Aslında senin gidişinden sonra çoook şey kaybettim, anlatmaya kalksam sen okumaktan bıkarsın&. Ne kadar komik ya, bir zamanlar mutluluktan ayağı yere basmayan ben şimdi acıların en büyüğünü yaşıyorum. Yaşamak sorun değil ben sadece neden bunları yaşamam gerektiğini anlamış değilim&. Ağlamam gerekirken saf saf gülüyorum, tam bir komedi bence bu halim&.Ama aslında öyle değil, içimdeki acı artık öyle dayanılmaz bir durumda ki, bedenim bu acıyı taşıyamıyor ve sapıtıyor tabiki. Anlamsız düşünceler içinde kayboluyor beynim ve bunun sonucunda oluşuyor bu saf gülüşlerim. Oysaki bir bilsen kalbim nasıl kan ağlıyor, kanayam yaram zaman geçtikçe nasıl büyüyor. Offf offff, bu gecede bitmeyecek sanki, sigaramda bitti meyimde. Artık hiç bir şeyim kalmadı yanımda, tamamen yapayalnızım. Senden sonra sarıldığım o ikişeyde gitti elimden.Bu gece zaman sanki geçmeyecek.

    Dedim ya o eseri göstereceğim sana diye, sen hayalinde canlandırmaya başlamışsındır zaten. Merak ediyorum şimdi o yüz ifadeni, acaba umursamıyor musun yoksa bu halime sende üzülüyor musun? Hatırlar mısın o gözlerine bakmaya doyamazdım, kırpmanda gözlerimi o derin maviliklerde kaybolurdum, şimdi ise gözlerimi açmaya korkuyorum seni göremem diye.. Bu benden aldığın ilk şey oldu be güzelim. Eserin bundan sonra oluşmaya başladı ve sen zaman geçtikçe taşları teker teker sökmeye devam ettin yerinden hemde hiç acımadan Yine soruyorum hatırlıyor musun? Gülüşüne hayrandım, senin sesinle kahkahalara boğulurdum ve seninle gülerdim. Birde gel şimdi bak halime, bırak gülmeyi tebessüm bile edemiyorum.. Beni tebessüm ettirecek bir şey göremiyorum çünkü
    Yine derin derin ahlar çekiyorum be güzelim. Bu halimi sen çok iyi bilirsin, hatırlarsın diye sormayacağım bile. Ne zaman sıkıntım olsa veya mutsuz olsam derin ahlar çekerdim değil mi güzelim.

    Aslında bende aldığın o kadar çok şey varki, bu eseri yaratmak için o kadar çok taş söktün ki yerinden, artık dayanacak gücüm kalmadı En son geldin yerine ilk koyulan taşıda söktün aldın.. Kalbimi aldın bende, duygularımı aldın benden Sonra arkandan eni seyrederken başkasını seversin diyordun hatırlıyor musun? Hangi yürekle hangi duyguyla seveceğim bunu düşündün mü hiç?

    Neyse güzelim bırak be bırak bitsin artık her şey. Ben bende değilim ki artık, neden kalayım bu hayatta. Zaten ölü gibi yaşıyorum ama yinede intihar etmeyeceğim. Saten beklide acıların en kötüsünü yaşatacağım. Kendime eziyet edeceğim bunu yaparken, beklide daha fazla acı çekeceğim ama sana en fazlasını çektireceğim.Bakalım yarattığın bu eseri görmeye ne kadar dayanabileceksin. Bakalım benim bu perişan halimle ne kadar mutlu olacaksın& Soruyorum sana tekrar yarattığın o virane, o harap, o eşsiz eseri görmeye hazır mısın Masal Yüzlüm..
#13.06.2005 13:31 0 0 0
  • Aslında bende aldığın o kadar çok şey varki, bu eseri yaratmak için o kadar çok taş söktün ki yerinden, artık dayanacak gücüm kalmadı En son geldin yerine ilk koyulan taşıda söktün aldın.. Kalbimi aldın bende, duygularımı aldın benden Sonra arkandan eni seyrederken başkasını seversin diyordun hatırlıyor musun? Hangi yürekle hangi duyguyla seveceğim bunu düşündün mü hiç?

    ellerine saglik Baby Girl cok güselll
#13.06.2005 13:46 0 0 0
  • ellerine sağlık
#20.11.2008 22:39 0 0 0
  • noimage
#21.11.2008 18:24 0 0 0