Forumup Tema Ekleme

Son güncelleme: 11.07.2009 16:59
  • s.a
    arkadaşlar bu siteden nasıl tema değiştirebilirim.yardım lütfen.resimli analtımlarınızı bekliyorum.
#11.07.2009 16:25 0 0 0
  • Bir temanın forumunuzda kullanılabilmesi için
    Yönetici Paneli Arrow Stil Yönetimi Arrow Ekleye gidin.
    Sonra, şablonların listesinden forumda kullanılabilmesini istediğinizin yanındaki "yükle"yi tıklayınız.

    Forumunuza birer birer birkaç şablon kaydedebilirsiniz.Sadece biri varsayılan şablon olacaktır, fakat belki kullanıcılarınıza giriş yaptıklarında seçebilecekleri farklı seçenekler vermek isteye bilirsiniz. Ya da, belki sezonlara göre varsayılan şablonu değiştirmek isteyebilirsiniz,örneğin,kış süresince kış şablonlarından biri seçilebilir, böylece siz isteğinize göre varsayılan olarak seçilmeyi "bekleyen" diğer bir şablona sahip olursunuz.

    Bir tema/stil/şablonu varsayılan yapmak için
    Yönetici Paneli Arrow Genel Yönetim Arrow Ayarlara gidiniz."Varsayılan Stil" yazan yere gidiniz.Varsayılan olmasını istdiğinizi seçiniz.

    Bu,bu temayı forum sayfanıza yeni biri geldiğinde görülen tema yapacaktır.Fakat,eğer diğer bir tane yüklediyseniz, bu durum üyelerinizin farklı bir şablon seçmelerine imkan sağlayacaktır. Üyeler profillerinden temayı bizzat değiştirebilirler.

    Eğer forumunuza gelen herkesin sadece belli bir şablon/stil görmesini istiyorsanız,ya sadece bir tema kurun ki böylece farklı bir seçenek olmayacaktır ya da "Kullanıcı stilini göz ardı et". Kullanıcıların seçtiği stili varsayılan ile değiştir." yazan yerin yanındaki "Evet"i tıklayın.

    Herhangi bir yeni tema yükleyemezsiniz. Sadece WebMaster Raulken bunu yapabilir.

    (Çeviri İbrahim)



    aLıntı...
#11.07.2009 16:59 0 0 0