Birkaç Saat Ayırarak Mükemmel Gülümseye Kavuşmak

Son güncelleme: 11.07.2009 21:54
  • diş - diş sağlığı - beyaz dişler - dişler nasıl beyazlatılır
    noimage
    İşte tedavi yöntemleri ve önerileri

    Yapılan araştırmalara göre karşımızdaki kişinin bizimle ilgili fikri ilk 7 saniyede oluşmakta. Gerek iş hayatında gerekse özel hayatta, iletişim ve karşımızdaki kişilerde yarattığımız ilk etki çok önemli! Güzel ve güvenli bir gülüş, topluluk içinde veya birebir görüşmelerde karşınızdaki insan üzerinde olumlu bir etki bırakarak doğru iletişim kurmanıza yardımcı olacaktır.

    Temiz, bakımlı bir ağız ve bembeyaz dişler, dış görünüşünüzün ve imajınızın çok önemli bir parçasıdır. Hayatın koşuşturması arasında kendinize ayıracağınız bir iki saat ile taze bir başlangıç yapın ve hayata gülümseyerek bakın...

    Diş hekimine gidip rutin diş kontrolünüzü yaptırdıktan sonra sadece 1 -2 saat ayırarak; kırık veya şekil bozukluğu olan dişlerin düzeltilmesi diş aralarındaki boşlukların doldurulması uzun zamanda oluşan kahve, sigara ve yemek lekelerinin temizlenerek dişlerin beyazlatılması ile yepyeni bir yüze kavuşmak mümkün. Her gülümseme erkeğe ve kadına göre feminen/maskülen tarzda ve hastanın istek ve tercihlerine göre kişiye özel tasarlanır.

    Dişlerin formuna göre kompozit restorasyonlar ve veneerler ile yüz ve çene yapısına uygun şekillendirme yapılır. Bu yöntemlerle 1 - 2 seansta bembeyaz dişlere ve estetik olarak güzel ve güven veren bir gülüşe sahip olabilirsiniz. Zamanla dişlerin üzerinde biriken çay, kahve, sigara ve benzeri boyalı madde içeren gıdalar yüzünden dişler doğal renklerini kaybederek lekeli ve sarı bir hal alır.

    Bu lekelerin özel yöntemlerle çıkarılarak dişlerin doğal rengine döndürülmesi mümkündür. Dişler bu lekelerden arındırıldıktan sonra dişin doğal rengi tam olarak açığa çıkar. Dişlerin doğal rengi üzerinden bleaching yöntemi ile 4 tona kadar beyazlatma sağlanabilir. Bleaching beyazlatma işlemi; klinikte dişe uygulanan jel üstüne tutulan özel plazma ışık veya evde plak kullanımı olmak üzere iki şekilde yapılmaktadır. Klinikte uygulanan yöntemde, 1 saat süren 1 - 2 seanslık uygulama sonrası sonuç alınmaktadır.

    Evde ise geceleri uyku öncesi özel jel sürülen plak kullanılarak 1 haftanın sonunda beyazlamış dişlere kavuşmak mümkündür. Beyazlatma sonrasında ağız ve diş yapısının izin verdiği ölçülerde; yüz şekline, dudak ve çene yapısına uygun olacak şekilde diş boyunun uzatılması veya kısaltılması, aralıkların kapatılması, sivri kenarların yumuşatılması ile dişlerin formunda gereken estetik hatlar oluşturularak düzgün ve doğal bir gülümseme elde edilir.

    İş görüşmelerinde etkili bir başlangıç için kendine güven ve sıcacık bir gülümseme şart! Peki, stresli ve yoğun iş ortamında ve ekonomik olarak zor bir dönemden geçtiğimiz şu günlerde gülümsemenizin en güçlü silahınız olabileceğini düşündünüz mü? Parlak bir gülüş ile yaydığınız pozitif enerji girdiğiniz ortamdaki havayı bir anda ısıtıp, olumsuz algı ve ön yargıları bir anda dağıtacaktır.

    Gülüşünüz, kendinize olan güveninizin simgesidir. Aydınlık bir gülümseme ve bembeyaz dişler ile iş görüşmelerinde güçlü bir etki bırakarak fark yaratabilirsiniz! Unutmayın! Aileniz ve arkadaşlarınız ile geçirdiğiniz mutlu bir günde atılan kahkahaların, yıllar sonra fotoğraflarınızdaki coşkulu gülüşler ile canlanan anılarınızın yeri doldurulamaz. Kutlamalar, katılacağınız davetler veya önemli iş görüşmeleri öncesinde uzman bir hekime başvurarak sizin için gerekli tedavi ve işlemler sonucunda yepyeni bir gülüş kazanmak özel günlerinizi tam güvenle ve parlak bir gülüşle karşılamanızı sağlayacaktır.

    Gülerken ağzınızı kapatmak yerine etkileyici ve estetik bir gülüş ile fark yaratabilirsiniz.
#11.07.2009 21:54 0 0 0