malzemeler:

* 1 kereviz
* 1 havuç
* birkaç diş sarımsak
* yarım kg süzme yoğurt
* 1-2 tatlı kaşığı zeytinyağı
* dereotu
* ceviz



hazırlanması:

1. sarımsakları dövüp yoğurtla karıştırın. kerevizleri üzerlerinde hiç siyah nokta kalmayacak şekilde soyun ve yoğurdun içine rendeleyin. (kerevizler hemen kararabileceği için soyar soymaz yoğurdun içine rendelemeniz gerekiyor. hatta siz rendelerken bir başkası bir yandan yoğurtla kerevizi karıştırabilirse daha iyi oluyor.)

2. havuçları da soyup yoğurda rendeleyin. zeytinyağını ekleyip tüm malzemeyi iyice karıştırın. servis tabağına alıp üzerlerine dereotu ve irice dövülmüş ceviz serpin.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 253
favori
like
share