Malzemeler:

* 1 dal roka
* 2-3 domates
* 2 diş sarımsak, kıyılmış dövülmüş
* 1 yemek kaşığı limon suyu, 3 yemek kaşığı zeytinyağı
* 1 yemek kaşığı sirke/nar ekşisi
* tuz
* 1 yemek kaşığı konserve mısır
* 2-3 kornişon turşu.


Hazırlanması:

1. Rokayı temizleyin. Elinizle ufak parçalara bölüp servis tabağına alın.

2. Domatesleri soyun, kornişonla beraber küp küp doğrayın. Mısırı, domatesi ve kornişonu rokaların üzerine yayın.

3. Sarımsağı, zeytinyağını, limon suyunu, sirke (veya nar ekşisini) ve tuzu bir kapta karıştırın. Hazırladığınız sosu salatanın üzerine gezdirin.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 349
favori
like
share