Malzemeler:

* 3 kabak
* 3 havuç
* 1 kavanoz közlenmiş kırmızıbiber
* 1 kavanoz mantar
* 1 kutu mısır
* dereotu
* 250 gr turşulu zeytin
* istenirse fırınlanmış küp lavaş ekmeği

Sosu:

* 3 kaşık mayonez
* 3 kaşık yoğurt
* 1 limon suyu
* 1 tatlı kaşığı toz şeker
* zeytinyağı
* 2 diş sarımsak
* tuz
* 1 kaşık nane

Hazırlanması:

1. Kabak ve havucu kibrit çöpü gibi doğrayıp az sıvıyağda ayrı ayrı soteleyin.

2. Diğer malzemeleri doğrayıp sotelenmiş sebzelerle karıştırın.

3. Sos mazlemelerini karıştırıp salatanın üzerine dökün.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 297
favori
like
share