Mersin Meslek Liseleri

Son güncelleme: 13.07.2009 13:58
  • Mersin Meslek Liseleri - Mersin Meslek Liseleri Listesi

    Akdeniz Işitme Engelliler Meslek Lisesi
    Mersin Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Akdeniz Işitme Engelliler Meslek Lisesi öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Akdeniz Işitme Engelliler Meslek Lisesi resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Akdeniz Işitme Engelliler Meslek Lisesi SBS taban puanları, Akdeniz Işitme Engelliler Meslek Lisesi öğrencilerinin ÖSS sınav başarıları, futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Akdeniz Işitme Engelliler Meslek Lisesi öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

    Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
    Bulunduğu Yer: MERSİN / MERKEZ
    Adı: AKDENİZ IŞİTME ENGELLİLER MESLEK LİSESİ
    Adresi: Arpaçsakarlar Kasabasi
    Telefon Numarası: 3242293441
    Faks Numarası: 3242293440

    Anadolu Otelcilik Ve Turizm Meslek Lisesi
    Mersin Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Anadolu Otelcilik Ve Turizm Meslek Lisesi öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Anadolu Otelcilik Ve Turizm Meslek Lisesi resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Anadolu Otelcilik Ve Turizm Meslek Lisesi SBS taban puanları, Anadolu Otelcilik Ve Turizm Meslek Lisesi öğrencilerinin ÖSS sınav başarıları, futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Anadolu Otelcilik Ve Turizm Meslek Lisesi öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

    Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
    Bulunduğu Yer: MERSİN / MERKEZ
    Adı: ANADOLU OTELCİLİK VE TURİZM MESLEK LİSESİ
    Adresi: G.M.K.BULVARI DUMLUPINAR MH. ANADOLU OTELCİLİK VE TURİZM MESLEK LİSESİ-MERSİN
    Telefon Numarası: 3243279700
    Faks Numarası: 3243279710

    Nihal Erdem T.meslek Lisesi
    A.t.m.l Ve A.i.m.l Mersin Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Nihal Erdem T.meslek Lisesiesi A.t.m.l Ve A.i.m.l öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Nihal Erdem T.meslek Lisesiesi A.t.m.l Ve A.i.m.l resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Nihal Erdem T.meslek Lisesiesi A.t.m.l Ve A.i.m.l SBS taban puanları, Nihal Erdem T.meslek Lisesiesi A.t.m.l Ve A.i.m.l öğrencilerinin ÖSS sınav başarıları, futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Nihal Erdem T.meslek Lisesiesi A.t.m.l Ve A.i.m.l öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

    Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
    Bulunduğu Yer: MERSİN / MERKEZ
    Adı: NİHAL ERDEM T.MESLEK LİSESİESİ A.T.M.L VE A.İ.M.L
    Adresi: AKBELEN MAH.AKBELEN CAD. 84066 SOKAK 33220/MERSİN
    Telefon Numarası: 3243244104
    Faks Numarası: 3243243831


    Anadolu Meslek Lisesi Ve Meslek Lisesi
    Mersin Silifke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Anadolu Meslek Lisesi Ve Meslek Lisesi öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Anadolu Meslek Lisesi Ve Meslek Lisesi resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Anadolu Meslek Lisesi Ve Meslek Lisesi SBS taban puanları, Anadolu Meslek Lisesi Ve Meslek Lisesi öğrencilerinin ÖSS sınav başarıları, futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Anadolu Meslek Lisesi Ve Meslek Lisesi öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

    Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
    Bulunduğu Yer: MERSİN / SİLİFKE
    Adı: ANADOLU MESLEK LİSESİ VE MESLEK LİSESİ
    Adresi: ATİK MH. CAVİT ERDEN CD.33940 SİLİFKE/MERSİN
    Telefon Numarası: 3247141629
    Faks Numarası: 3247142720

    Silifke Anadolu Otelcilik Ve Turizm Meslek Lisesi
    Mersin Silifke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Silifke Anadolu Otelcilik Ve Turizm Meslek Lisesi öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Silifke Anadolu Otelcilik Ve Turizm Meslek Lisesi resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Silifke Anadolu Otelcilik Ve Turizm Meslek Lisesi SBS taban puanları, Silifke Anadolu Otelcilik Ve Turizm Meslek Lisesi öğrencilerinin ÖSS sınav başarıları, futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Silifke Anadolu Otelcilik Ve Turizm Meslek Lisesi öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

    Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
    Bulunduğu Yer: MERSİN / SİLİFKE
    Adı: SİLİFKE ANADOLU OTELCİLİK VE TURİZM MESLEK LİSESİ
    Adresi: YENİ MAH 392.SOK.NO:2 33940 SİLİFKE
    Telefon Numarası: 3247131658
    Faks Numarası: 3247131658

    Kasım Ekenler Anadolu Tic.meslek Lisesiisesive Tic.m.lisesi
    Mersin Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kasım Ekenler Anadolu Tic.meslek Lisesiisesive Tic.m.lisesi öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kasım Ekenler Anadolu Tic.meslek Lisesiisesive Tic.m.lisesi resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kasım Ekenler Anadolu Tic.meslek Lisesiisesive Tic.m.lisesi SBS taban puanları, Kasım Ekenler Anadolu Tic.meslek Lisesiisesive Tic.m.lisesi öğrencilerinin ÖSS sınav başarıları, futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Kasım Ekenler Anadolu Tic.meslek Lisesiisesive Tic.m.lisesi öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

    Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
    Bulunduğu Yer: MERSİN / TARSUS
    Adı: KASIM EKENLER ANADOLU TİC.MESLEK LİSESİİSESİVE TİC.M.LİSESİ
    Adresi: ÖĞRETMENLER MAH. ŞEHİT İSMET AKIN CAD. NO: 11
    Telefon Numarası: 3246135495
    Faks Numarası: 3246142158

    Mersin Tarsus Anadolu Otelcilik Veturizmmesleklisesi
    Mersin Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Mersin Tarsus Anadolu Otelcilik Veturizmmesleklisesi öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Mersin Tarsus Anadolu Otelcilik Veturizmmesleklisesi resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Mersin Tarsus Anadolu Otelcilik Veturizmmesleklisesi SBS taban puanları, Mersin Tarsus Anadolu Otelcilik Veturizmmesleklisesi öğrencilerinin ÖSS sınav başarıları, futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Mersin Tarsus Anadolu Otelcilik Veturizmmesleklisesi öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

    Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
    Bulunduğu Yer: MERSİN / TARSUS
    Adı: MERSİN TARSUS ANADOLU OTELCİLİK VETURİZMMESLEKLİSESİ
    Adresi: 82 EVLER MH. 3119 SK. NO 1
    Telefon Numarası: 3246142334
    Faks Numarası: 3246142335

    Süs Bitkileri Anadolu Meslek Ve Meslek Lisesi
    Mersin Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Süs Bitkileri Anadolu Meslek Ve Meslek Lisesi öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Süs Bitkileri Anadolu Meslek Ve Meslek Lisesi resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Süs Bitkileri Anadolu Meslek Ve Meslek Lisesi SBS taban puanları, Süs Bitkileri Anadolu Meslek Ve Meslek Lisesi öğrencilerinin ÖSS sınav başarıları, futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Süs Bitkileri Anadolu Meslek Ve Meslek Lisesi öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

    Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
    Bulunduğu Yer: MERSİN / MERKEZ
    Adı: SÜS BİTKİLERİ ANADOLU MESLEK VE MESLEK LİSESİ
    Adresi: 75. YIL MAH. DAVULTEPE MERSİN
    Telefon Numarası: 3244812872
    Faks Numarası: 3244812872
#13.07.2009 13:58 0 0 0