Davut Güloğlu Kopalım Bari 2009

Son güncelleme: 24.08.2009 03:13
  • Davut Güloğlu Kopalım Bari 2009 - Davut Güloğlu Kopalım Bari - Davut Güloğlu - Kopalım Bari - Davut Güloğlu Kopalım Bari Yeni Albüm - Davut Güloğlu 2009 - Kopalım Bari Albümü

    noimage

    'Nurcanım' isimli ilk albümü ile müzik sektöründe farklı bir yer edinen Davut Güloğlu, üç yıllık suskunluğunu 'Kopalım Bari' isimli yeni çalışmasıyla bozmaya hazırlanıyor. Bu albüm için yeni bir imaj belirleyen Güloğlu, albüm kapağına koyduğu kazı kazan kartıyla da bir ilke imza atacak. Bu kartlardaki şanslı numaraları bulan beş kişi limuzinle alınıp Güloğlu'nun Beylerbeyi'ndeki evinde misafir edilecek.

    Güloğlu'yla yeni albümünü ve özel hayatını konuştuk. Ünlü şarkıcı, bugüne kadar basında yer almayan eski eşi Sibel Hanım'la aralarındaki ilişkinin içeriğini de ilk kez anlattı.

    Yeni albümdeki imajınız çok konuşulacağa benziyor. Bu imaj için kimlerle çalıştınız?

    Yeni imajıma Tanju Babacan ile birlikte karar verdik. Çünkü ben hem modern hem de etnik kökenlerin birarada yer alabileceği bir imaj istedim. Fotoğraflarımı Zeynel Abidin Ağgül çekti. Yani bu albüm, benim değişimimi çok net bir şekilde ortaya koyan bir çalışma oldu.

    ETNİK-MODERN BİR TARZ!

    Bu değişimin nedeni ne?

    Uzun süredir, spor yapıyorum. Düzenli bir hayat tarzına geçince bunu albümümdeki imajıma da yansıtmak
    istedim. Netice de Karadeniz ezgilerini içeren bir müzik yapıyorum ama içinde Batı soundları da var. Bu tarzı, kıyafetlerimle de bütünleştirince ortaya etnik- modern bir tarz çıktı.

    Albüm kapağında kazı kazan kartı var. Bunun anlamı ne?

    Şimdi şöyle; albümümüz 150 bin baskıyla piyasaya çıkıyor. Ve bu kazı kazan kartlarındaki şanslı numarayı bulan beş talihli dinleyicimle, birlikte bir gün geçireceğim. Bu beş şanslı hayranım limuzinle sabah evlerinden alınacak, şayet İstanbul dışandaysalar o zaman uçak biletleri alınacak. Limuzinle Beylerbeyi'ndeki evime gelecekler ve ben onları birgün boyunca misafir edeceğim. Bunu yapma nedenim sadece farklı bir şeye imza atmak ve sevenlerimi yakından tanımak.

    Bu albümde farklı müzik tarzlarını da biraraya toplamışsınız

    Evet Çünkü ben Karadeniz ezgilerinin altında Batı müziğini işliyorum. Bana 'türkücü' diyorlar ama inanın bana, türkücülere ayıp etmiş oluyorlar. Çünkü ben türkücü değilim! Benim yaptığım müziğin türküyle alakası yok! Bir Arif Sağ, bir Yavuz Bingöl türkücüdür ama ben değilim!

    'Davut Güloğlu bitti ve maddi sıkıntılar yaşıyor' denildi. Siz bu konuda ne diyeceksiniz?

    Türkiye'de sansasyonlarıyla var olmamış ender adamlardan birisiyim. İşlenmemiş bir toprak gibiyim. Beni de kimse kolay kolay işleyemez. Ben gizemli olmayı seviyorum. Her şeyimi ortalıkta yaşamam. Yaşanmasından da hiç hoşlanmam. Beni bitirmek de öyle kolay değildir! Ben Türkiye'nin en çok ekstra alan sanatçılarından birisiyim. Üstelik de benim üzerime, kendi alanımda kimse yok! Tarzımda tek ve benzersizim.

    Albüm İçerik

    https://www.main-board.com/album-kapaklari/244876-davut-guloglu-kopalim-bari-2009-a.html
#13.07.2009 14:31 0 0 0
  • tsler ellerinize saglik
#21.08.2009 16:08 0 0 0
  • ELLERİNE SAGLIK
#22.08.2009 01:50 0 0 0
  • Bu Adama Son Zamanlarda KıLL oluyorum Hayko Cepkin e Bulasip ünlü olmaya kalkti mahkemelik oldu Gordum Yerde Bugazini Sıkasim Geliyor

    Hiç Sevmem Sanatcıya saygısı olmuyanla işim olmaz
#24.08.2009 03:13 0 0 0