Tsl 6. Hafta Beşiktaş 0 - 1 Kayserispor

Son güncelleme: 11.04.2011 10:40
  • Tsl 6 Hafta Beşiktaş - Kayserispor


    noimage
    noimage

    Beşiktaş - Kayserispor

    Tarih : 19 Eylül 2009
    Saat : 21:00
    Stad : Beşiktaş İnönü
    Hakem : Bünyamin Gezer
#14.07.2009 01:16 0 0 0
  • Kayserispor ile 29. Randevu

    Futbol Takımımız, Turkcell Süper Ligi'nin 6. haftasında yarın (19 Eylül) Kayserispor ile ligdeki 29. randevuya çıkacak.
    BJK İnönü Stadı'nda oynanacak olan mücadele saat 21.00'da başlayacak ve karşılaşmayı Bünyamin Gezer yönetecek.

    Beşiktaşımız ile Kayserispor, ligde bu maçta 29. kez karşı karşıya gelecek.

    İki takım arasında geride kalan 28 maçta Beşiktaşımız 16, Kayserispor 6 galibiyet alırken, 6 maç da berabere sonuçlandı.

    Siyah-Beyazlılarımızın toplam 42 golüne, sarı-kırmızılılar 26 golle karşılık verebildi.

    İki takım arasında geçen sezon yapılan maçları Kayserispor Kayseri'de, Beşiktaşımız da İstanbul'da 1-0'lık skorlarla kazandı.

    KAYSERİSPOR'UN İSTANBUL'DA GALİBİYETİ YOK

    Beşiktaşımız, Kayserispor ile İstanbul'da yaptığı 14 lig maçından 12'sini kazanırken, 2 maç berabere bitti, Kayserispor hiç galip gelemedi.

    İstanbul'da Beşiktaşımız 30, Kayserispor ise sadece 7 gol attı.
#18.09.2009 12:38 0 0 0
  • İdman Günlüğü
    18.09.2009

    Futbol Takımımız, Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.
    BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı yapılan antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü.

    Delgado özel programı dahilinde çalışırken, Korcan Çelikay ve Rüştü Reçber'in tedavilerine devam edildi. Batuhan Karadeniz ise salonda kuvvetlendirme çalışmaları yaptı.

    Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik ağırlıklıydı. Isınma koşuları sonrası şut çalışması ve yarım sahada taktik çalışmalar yapıldı. Antrenmana Nobre ve Ferrari de katıldı.

    Takımımız, akşam saatlerinde kampa girecek.
#18.09.2009 12:38 0 0 0
  • Artık kazanalım

    Turkcell Süper Lig'de 6. hafta karşılaşmasında Beşiktaş ile Kayserispor karşı karşıya geliyor.BJK İnönü Stadı'nda oynanacak ve saat 21.00'da başlayacak olan karşılaşmayı hakem Bünyamin Gezer yönetecek. Gezer'in yardımcılıklarını Erhan Sönmez ile Ekrem Kan yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Mustafa Kamil Abitoğlu.

    Beşiktaş ile Kayserispor arasında oynanacak ve Lig TV'den canlı olarak yayınlanacak bu heyecanlı maçı, Sporx.com Canlı Anlatım Servisi'nden de dakika dakika takip edebilir, futbolun büyüleyici coşkusuna siz de ortak olabilirsiniz.

    BEŞİKTAŞ GÜLMEYİ UNUTTU!

    Turkcell Süper Lig'i geçen sezon şampiyon olarak tamamlayan ve Türkiye Kupası'nı da müzesine götürme başarısı götürerek iki kupalı sevinç yaşayan Beşiktaş, bu sezon gülmeyi unuttu.

    Sezona iki apoletle başlayan siyah-beyazlı takım, resmi maçlarda galibiyet sevinci yaşama alışkanlığını yakalayamadı. Şu ana dek bu sezon 7 resmi karşılaşmaya çıkan Beşiktaş, bu mücadelelerde sadece 1 kez galibiyet sevinci yaşadı.

    Sezona TFF Süper Kupa'da Fenerbahçe'ye mağlup olarak başlayan siyah-beyazlı ekip, resmi maçlardaki tek galibiyetini Turkcell Süper Lig'de 2. haftada kendi sahasında Antalyaspor'u yenerek elde etti. Antalyaspor galibiyetinin ardından 4 karşılaşmaya çıkan Beşiktaş, bunlardan 2'sinde berabere kalıp, 2'sinden de mağlup ayrılarak taraftarlarını üzdü.

    TEK HEDEF GALİBİYET...

    Turkcell Süper Lig'in 6. haftasında sahasında Kayserispor'u ağırlayacak Beşiktaş'ta tek hedef galibiyet olarak belirlendi.

    Ligin ilk 5 haftası sonunda zirvede yer alan ezeli rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe'nin 9'ar puan gerisine düşen, ligde 3 haftadır kazanamayan ve son lig maçında Galatasaray'a 3-0 yenilen geçen sezonun çifte kupalı şampiyonu siyah-beyazlılar, Kayserispor önünde kazanarak, kötü gidişine son vermek istiyor.

    Turkcell Süper Lig'de 2. haftada cezası nedeniyle BJK İnönü Stadı'nda seyircisiz oynadığı ve 2-0 kazandığı Antalyaspor maçının 78. dakikasında Tello ile bulduğu 2. golün ardından rakip fileleri havalandıramayan Beşiktaş, son 4 resmi maçı kapsayan toplam 372 dakikadır gol sevinci yaşayamıyor. Beşiktaş bu süre içinde ligde Gençlerbirliği, Gaziantepspor ve Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ise Manchester United'a gol atamadı.

    Sezon başından bu yana yaptığı 5'i Turkcell Süper Lig, birer tanesi de TFF Süper Kupa ve UEFA Şampiyonlar Ligi maçı olmak üzere toplam 7 resmi müsabakada sadece tek galibiyet alan, rakiplerine 3 kez yenilip, 3 kez de beraberliği bozamayan ''Kara Kartallar'', bu karşılaşmalarda sadece 3 gol atarken, kalesinde ise 7 gol gördü. Siyah-beyazlılar, istatistiklere de yansıyan bu kötü gidişatını Kayserispor maçıyla sonlandırıp, ''gol orucunu'' bozarak sezon başından bu yana üzdüğü taraftarlarına bayram hediyesi vermeyi amaçlıyor.

    KAYSERİSPOR DAHA DİRİ...

    Sarı kırmızılı takımda ligin ilk yarısını kapatan Eren ile sakatlıkları devam eden Merter, Abdullah ve Hakan Beşiktaş'a karşı görev alamayacak. eşiktaş'ın lige kötü başladığını ve istediği sonuçları alamadığın belirten Kayserispor teknik direktörü Tolunay Kafkas, "Beşiktaş, oynadıkları oyunun karşılığını alamayan bir ekip. Bana göre geçen sezondan daha güçlü. Kayserispor maçına da çıkış maçı olarak bakıyorlar. Ama biz de ligin iyi takımlarındanız. İstanbul'da kazanmak için oynayacağız. Futbolseverler, sahada hücumu düşünen, kazanmak için elinden geleni yapan ve futbolu çirkinleştirmeyen bir Kayserispor izleyecek. Kazanamasak bile kaybetmeyeceğiz" diye konuştu.

    MUHTEMEL 11'LER

    BEŞİKTAŞ

    Hakan
    Ekrem Dağ
    Sivok
    Ferrari
    İsmail
    Ernst
    Fink
    Yusuf
    Tabata
    Serdar Özkan
    Nobre

    KAYSERİSPOR

    Souleymanou
    Durmuş Bayram
    Aydın
    Ali Turan
    Toledo
    Saidou
    Mehmet Eren
    Furkan
    Gökhan Emreciksin (Troisi)
    Cangele
    Makakula

    STAT: BJK İnönü Stadı
    HAKEM: Bünyamin Gezer
    SAAT: 21.00
    YAYIN: Lig TV & Sporx.com Canlı Anlatım Servisi

    KAYSERİSPOR'UN İSTANBUL'DA GALİBİYETİ YOK

    Beşiktaş ile Kayserispor, ligde 29. kez karşı karşıya gelecek.

    İki takım arasında geride kalan 28 maçta Beşiktaş 16, Kayserispor 6 galibiyet alırken, 6 maç da berabere sonuçlandı. Siyah-beyazlıların toplam 42 golüne, sarı-kırmızılılar 26 golle karşılık verebildi.

    İki takım arasında geçen sezon yapılan maçları Kayserispor Kayseri'de, Beşiktaş da İstanbul'da 1-0'lık skorlarla kazandı.

    Beşiktaş, Kayserispor ile İstanbul'da yaptığı 14 lig maçından 12'sini kazanırken, 2 maç berabere bitti, Kayserispor hiç galip gelemedi. İstanbul'da Beşiktaş 30, Kayserispor ise sadece 7 gol attı.
#19.09.2009 11:36 0 0 0
  • 4 Nisan 2009... Beşiktaş'ın şampiyonluk ateşi, bu tarihte yandı... Takım otobüsünü meşalelerle karşılayan taraftarlar, Kayserispor maçı öncesinde eşi benzeri görülmemiş bir karşılamaya imza attı ve oyuncuları bağrına bastı. O tarihte lider Sivasspor'un bir puan gerisinde olan Kara Kartallar, kalan haftalarda taraftarlarını mutlu eden sonuçlara imza atmasını bildi ve sezon çifte kupayla noktalandı.

    Tek hedef galibiyet
    O tarihin üzerinden tam 168 gün geçti. Mustafa Denizli ve öğrencileri bu tarih aralığında iki kupa kazandı, ama yeni sezon tam anlamıyla kabus gibi başladı. Ligde oynanan 5 maçta 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Siyah-Beyazlılar, bugün Kayserispor'la yine kritik bir karşılaşmaya çıkıyor. Bu mücadelede Kartal'ın tek amacı var: Tıpkı geçen sezonki gibi şampiyonluğa tutunmak için... Zirvenin 9 puan gerisinde olan Beşiktaş, bir puan kaybı daha yaşarsa şampiyonluk umutları büyük bir ihtimalle bir sonraki sezona kalacak. İnönü'deki zorlu 90 dakika saat 21.00'de başlayacak.
#19.09.2009 16:47 0 0 0
  • Beşiktaş:0 Kayserispor:1

    Futbol Takımımız, Turkcell Süper Lig'in 6. haftasında BJK İnönü Stadı'nda Kayserispor'a 1-0 mağlup oldu.

    Mücadeleye baskılı başlayan Siyah Beyazlılarımız ilk dakikalarda sık paslarla rakibinin üzerine gitti. Kontra atakla oynamaya çalışan Kayserispor ise Cangele'yi ileride tutarak etkili olmaya çalıştı. Sık sık sol kanattan Ekrem Dağ ile hücuma çıkan Takımımız son paslarda topu rakibine kaptrınca baskılı olduğu dakikalarda golü bulamadı. İlk yarıda iki ekip de gole çok yaklaşsa da çerçeveyi bir türlü tutturamadı ve devre golsüz eşitlikle sona erdi.

    İkinci yarıya defansif anlamda daha düzenli başlayan Kayserispor, Siyah Beyazlılarımız'ın adam kaçırmasına izin vermedi. Hücumda da Makukula'nın ileride daha çok kendini göstermesiyle tehlikeli olan sarı-kırmızılılar 55. dakikada da Makukula'yla golü buldu (1-0). Golden hemen sonra Serdar Özkan-Nihat Kahveci, Tabata-Fink değişikliğine giden Siyah Beyazlılarımız rakibini kanatlardan sıkıştırmaya başladı ancak kanatlardan gelen ortalar Kayserispor kalesini tehlikeye sokmaya yetmedi. 76. dakikaya doğru temposu düşen maçta Tello-Yusuf değişikliğiyle rakip yarı alanda daha fazla kalmaya başlayan Takımımız; Fink ve Nihat'la çok ciddi pozisyonları değerlendiremeyince mücadele Kayserispor'un 1-0 üstünlüğü ile bitti.

    MAÇIN AYRINTILARI

    Stat: BJK İnönü

    Hakemler: Bünyamin Gezer, Erhan Sönmez, Ekrem Kan Mustafa Kamil Abitoğlu (4. Hakem)

    Beşiktaş: Hakan Arıkan, İbrahim Kaş, Sivok, Ferrari, Ekrem Dağ, Serdar Özkan (Dk. 55 Nihat Kahveci), Ernst, Tabata (Dk. 55 Fink) , Nobre, Tello, Bobo

    Yedekler: Rüştü, Rıdvan, İbrahim Üzülmez, Fink, Yusuf, Nihat, Holosko

    Teknik Direktör: Mustafa Denizli

    Kayserispor: Souleymanou, Durmuş Bayram, Aydın, Ali Turan, Toledo, Saidou, Mehmet Eren, Furkan, Olembe, Cangele, Makukula

    Yedekler: Yusuf, Savaş, Serdar, Ömer Hasan, Troisi, Gökhan Emreciksin, Bilal Aziz

    Teknik Direktör: Tolunay Kafkas

    Gol: Makakula (Dk. 55)

    Sarı Kartlar: İbrahim Kaş (Dk. 27), Makakula (Dk. 59), Ernst (Dk. 90), Olembe (Dk. 90)

    1.DEVRE

    4. dakikada Tello'nun kullandığı köşe vuruşunda Bobo kafayla vurdu top az farkla auta gitti.

    7. dakikada Cangele sağ taraftan çizgiye indi, Arjantinli futbolcu topu ayağında fazla tutunca savunmamız pozisyonu engelledi.

    13. dakikada Ekrem'in sağdan yaptığı ortaya Bobo voleyle vurdu top üst ağlarda kaldı.

    14. dakikada altı pasın önünde topla buluşan Cangele önünü boşaltıp sert vurdu top üstten dışarı çıktı.

    18. dakikada Ekrem sağdan ceza sahasına girip yerden orta yaptı kaleci uzanıp topu kontrol etti.
    27. dakikada ceza sahası sol çaprazından Kayserispor serbest vuruş kullandı. Mehmet'in şutunu Hakan Arıkan kurtardı.

    31. dakikada Tello uzaktan çok sert vurdu. Souleymanou'dan topa Bobo gelişine vurdu ancak top üstten auta gitti.

    35. dakikada Cangele kaleyi cepheden gören bir noktadan serbest vuruş kullandı. Yerden giden topu Hakan Arıkan direğin dibinden kornere çeldi.

    45. dakikada Tabata'nın getirdiği topa Nobre çok sert vurdu ancak kaleci kornere çeldi.

    2.DEVRE

    46. dakikada kullanılan köşe vuruşunda Sivok'un kafası auta gitti.

    50. dakikada Makakula ceza sahası içinde topla buluştu, sert vurdu ancak defans topu kornere gönderdi.

    55. dakikada Kayserispor'un golü geldi. Sağ kanattan gelen ortayı ceza sahası içindeki Ferrari uzaklaştırmaya çalıştı ama top Furkan'ın önüne düştü. Furkan içeride bekleyen Makakula'ya aktardı, İbrahim Kaş'tan sıyrılan Makakula düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi ve Kayserispor 1-0 öne geçti.

    58. dakikada Bobo ceza yayı üzerinde topu Tello'ya bıraktı. Şilili futbolcumuzun sert şutunu kaleci kurtardı.

    66. dakikada Tello uzaktan sert vurdu fakat top auta gitti.

    82. dakikada İbrahim Kaş sağ taraftan hızlı geldi, yerden ortaladı ancak top kalecide kaldı.

    84. dakikada Yusuf sağ taraftan çalımlarla ceza sahasına girerek penaltı noktası üzerindeki Fink'e aktardı. Alman futbolcu müsait pozisyonda topu auta attı.

    85. dakikada sağdan gelen ortayı Nobre kafayla Nihat'ın önüne indirdi. Kalecinin yerini terk ettiğini gören Nihat topu kalecinin üzerinden aşırttı ancak top direkten döndü.
#19.09.2009 22:21 0 0 0
  • nedenirki...
#19.09.2009 23:49 0 0 0
  • ...
#11.04.2011 10:40 0 0 0